Cum sa importi in Google Calendar toate zilele de nastere ale prietenilor tai din Facebook

Report
blog
Te ajutam sa nu uiti zilele de nastere ale prietenilor tai chiar daca nu te loghezi in contul de Facebook. Gasesti mai jos pasii prin care iti poti importa toate zilele de nastere ale prietenilor tai din Facebook in Google Calendar. Astfel, cand se apropie o zi de nastere sau este deja o zi de nastere, vei primi o alerta de la Google Calendar.          

Pas 1: Exporta datele zilelor de nastere din Facebook

1.  Din pagina profilului tau de Facebook, selecteaza Events din meniul din partea dreapta, in sidebar, iar apoi da click pe Birthdays , care se afla in josul paginii Events. 2. In pagina Birthdays uita-te exact la finalul acesteia dupa optiunea: Past Events. Export Birthdays       3. Da click pe linkul Export Birthdays 4. Iti va aparea un pop-up cu un link:               5. Selecteaza linkul din imagine incepand cu www.facebook.com/ical/b.php?uid={o cheie unica}. Copiaza-l intr-o pagina de browser si da enter. 6. Iti va aparea o alerta in care te va intreba daca vrei sa salvezi fisierul in format ICS. Salveaza-l pe calculator.

Pas 2:  Importa datele zilelor de nastere ale prietenilor tai din Facebook in Google Calendar

1. Din Gmail te poti duce in Google Calendar din meniul din partea de sus-stanga  a paginii(optiunea Calendar).                 2.In aceasta pagina a calendarului da click unde arata sageata si selecteaza Setari:         Dupa ce ai dat click pe optiunea Setari iti va aparea:                   3. Da click pe linkul Importati calendarul                     4. Iti va aparea un pop-up ca in imaginea de mai sus. Da click pe butonul Choose si alege fisierul pe care l-ai descarcat in pasul 1 de pe linkul generat de Facebook. Dupa ce ai terminat da click pe butonul Importare. 5. Dupa ce evenimentele au fost importate cu succes iti va aparea mesajul de mai jos.               Acum poti primi atentionari de la Google Calendar pe email sau prin SMS cu alertele tale cu zilele de nastere Enjoy!
nerezolvat
Tutoriale 07 Oct 2011 08:07:47 0 raspunsuri 3406 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.