Cum sa faci bani cu contul tau de Twitter

Report
blog

Ai un numar mare de followeri pe Twitter? Acest lucru poate fi foarte profitabil! Ai mai jos 5 servicii foarte simple care te pot ajuta sa castigi bani prin contul de Twitter si pe langa asta iti sporesti si traficul profilului tau.

   

1. MyLikes

 

Prin MyLikes castigi bani foarte usor. Trebuie doar sa tweet-uiesti despre produsele care iti plac. Acest serviciu are o gramada de campanii. Trebuie sa alegi una relevanta audientei pe care o ai, scrii un status si il tweet-uiesti. Tu vei fi platit pe baza fiecarui click facut pe tweet-ul campaniei. MyLikes inregistreaza toate campaniile tale pentru a crea un scor al calitatii. Cu cat acest scor este mai mare, cu atat va creste si pretul pentru fiecare click. MyLikes plateste valorile saptamanal prin PayPal sau prin carduri cadou Amazon.

   

2. SponsoredTweets

 

SponsoredTweets este o piata online care iti permite sa intri in legatura directa cu agentiile de publicitate ca apoi sa incepeti conversatii sponsorizate pe Twitter. Aceste agentii de publicitate te vor plati pentru fiecare tweet sponsorizat. Ceea ce trebuie sa faci pentru a incepe sa castigi bani este sa setezi un pret, apoi sa adaugi o categorie si cateva cuvinte cheie. Apoi relaxeaza-te si asteapta sa te contacteze agentiile pentru a le face reclama. Poti accepta sau respinge aceste oferte in functiile de interesele pe care le ai.

   

3. Pay4Tweet

 

Pay4Tweet este un site prin care poti sa iti vinzi propriile tweet-uri. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa setezi un pret intre 1$ si 10,000$ si astfel persoanele interesate pot cumpara un tweet de pe pagina ta Twitter cu pretul setat de tine. Atunci cand un cumparator achizitioneaza un tweet, acesta va trebui sa plateasca pretul tweet-ului prin PayPal si imediat cum s-a facut plata , tweetul este trimis. In concluzie, prin Pay4Tweet vei vinde accesul catre followerii tai.

   

4. Amazon Associates

 

Programul Amazon Associates iti permite sa creezi un link special pentru orice produs de pe site-ul Amazon, ca mai apoi sa il poti tweet-ui. Daca cineva va cumpara acel produs venind de pe linkul tau de refferal, vei castiga pana la 15% din comanda plasata.

 

  Sursa: Mashable.com
nerezolvat
Tutoriale 15 Iun 2012 08:20:19 1 raspunsuri 3006 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • MADE
   0
   13 Oct 2013 14:42:30

   Multam de articol. Bun postul.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.