Configurarea clientului de mail MICROSOFT OFFICE OUTLOOK

Report
blog
Outlookul este clientul de mail care vine instalat implicit odata cu sistemul tau de operare Windows. Prin aceasta aplicatie iti poti organiza usor emailurile, iti poti personaliza semnaturile sau crea alerte atunci cand un eveniment din calendar se va apropia. Urmatorii pasi pe care ii voi descrie mai jos te vor ajuta sa iti configurezi Outlookul cu adresa ta de email:

Pas1. Porneste aplicatia Microsoft Office Outlook, iar daca este prima pornire a aplicatiei, va aparea automat fereastra de configurare a conturilor. Apasa butonul Next.

                         

Pas2. Acest urmator pas iti permite importarea emailurilor sau a altor informatii, in cazul in care utilizezi un alt client de mail. In cazul in care nu doresti acest lucru, selecteaza Do not upgrade si apasa butonul Next.

                         

Pas 3. In pagina de mai jos Selecteaza Yes si apasa butonul Next, pentru a permite configurarea contului de mail.

                       

Pas 4.In pagina urmatoare vei putea alege tipul serverului de mail. Selecteaza IMAP si apasa butonul Next.

                         

Pas 5. Completeaza campurile conform contului tau, precum si adresele servelor. Vezi exemplul de mai jos. Dupa ce ai† introdus toate informatiile apasa butonul Next.

                         

Pas 6. Apasa butonul Finish.

  In cazul in care nu ti-au aparut ferestrele de mai sus poti incerca sa urmezi urmatorii pasi:  

Pas 1. Porneste Microsoft Office Outlook. Selecteaza din meniul principal Tools-> E-mail Accounts

                 

Pas 2. Iti va aparea Wizardul prin care aplicatia te va ajuta sa iti configurezi clientul de mail.

Selecteaza† Add a new e-mail si apasa butonul Next. Astfel va trebui sa treci la pasul 4 descris mai sus. Daca doresi sa iti modifici o adresa de e-mail confgurata eronat, selecteaza View or change existing e-mail accounts.                      

Pas 3. Daca doresti sa modifici detaliile contului poti apasa butonul Change; daca doresti sa adaugi un cont nou apasa butonul Add sau daca vrei sa stergi unul dintre conturi, selecteaza contul dorit si apasa butonul Remove.

                         

Cam atat. Iti urez mult succes!

Daca ai cont de Gmail poti folosi de asemenea clientul de Gmail varianta Desktop. Este foarte usor de instalat si de folosit:

[button link="http://www.tocilarii.ro/2011/10/iti-place-clientul-de-mail-gmail-incearca-si-varianta-geemail-instalata-direct-pe-calculatorul-tau/" type="big" color="green" newwindow="yes"] GeeMail - varianta desktop pt Gmail[/button]
nerezolvat
Tutoriale 20 Noi 2011 10:51:14 2 raspunsuri 606 vizualizari

Raspunsuri ( 2 )

  • Alexandru D.
   0
   07 Feb 2012 09:38:13

   Vezi c? la Ónceput ai o gre?eal? mare: "Outlookul este clientul de mail care vine instalat implicit odat? cu sistemul t?u de operare Windows." Total gre?it. Implicit cu SO-ul vine Outlook Express, nu MS Outlook 2003 (a?a cum ai Ón capturile de ecran mai sus). Este un program ce se instaleaz? separat Ón MS Windows.

  • ady
   0
   29 Iun 2012 16:46:16

   el vine instalat cu pachetul Microsoft OFFICE

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.