Doua vesti proaste despre Galaxy S6

Report
blog
Doua vesti proaste despre Galaxy S6

Galaxy S6 este noul model de telefon mobil lansat de Samsung la Congresul din Barcelona, acesta avand doua versiuni: Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Nu contestam inovatiile pe care le aduc aceste doua telefoane, cum ar fi incarcatul wireless al acumulatorului, sau ecranul, care cumprinde 3 fete ale telefonului (Edge), sau chiar si cei 32GB de memorie interna.

Insa, nu putem sa nu observam doua probleme uriase din punctul nostru de vedere, prin care Samsung facea diferenta intre ei si Apple, mai exact lipsa slotului pentru memorie externa, prin care puteai la Galaxy S5 sa adaugi cata memorie te tinea buzunarul, si mai ales, faptul ca partea din spate a carcasei nu mai este detasabila, ca la predecesoarele sale.

Carcasa detasabila nu numai ca oferea posibilitatea schimbarii culorii si texturii telefonului, insa permitea interschimbarea acumulatorilor, ceea ce era un plus important fata de iPhone.

Ne-am fi asteptat, odata cu capsularea carcasei, ca telefonul macar sa fie waterproof, insa nici acest feature nu este prezent. Poate incearca si cei de la Samsung sa copie Apple, lansand spre sfarsitul anului un Galaxy S6S, care sa rezolve din lipsurile prezentate anterior.

Nu putem decat sa speram. :)

rezolvat
Stiri IT 02 Mar 2015 00:00:00 0 raspunsuri 4236 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.