A fost lansat primul smartphone marca Vaio

Report
blog
A fost lansat primul smartphone marca Vaio

Poate ca Vaio va suna cunoscut de la gama de laptop-uri produse de Sony, si chiar aveti dreptate, insa nu in modul in care va asteptati. Poate nu stiati, insa Sony a vandut departmentul de laptop-uri unui grup de investitii japonez, care a creat Vaio Corporation, care la randul lor, pe langa laptop-uri, se pare ca au inceput sa produca si smartphone-uri.

 Momentan ,telefonul a fost lansat doar pe piata din Japonia, poate pentru ca telefonul nu aduce nici o inovatie tehnologica si nici un design nemaivazut. Ba chiar unii sustin ca seamana foarte bine cu un model de Panasonic lansat in Taiwan, numit Eluga U2. Specificatiile sunt medii, avand un procesor quad-core de 1.2Ghz, 2GB RAM si un display de 5.0 inch. Camera are 13 Mpx iar carcasa este una glossy, cu laterale de plastic.

Cei de la Vaio numesc telefonul simplu si stilat, insa mai degraba pare un model copiat si fara nimic extraordinar, care sa il scoata in evidenta. Ne-am fi asteptat ca primul telefon lansat de specialistii care produc superlaptop-urile Vaio sa fie de acelasi calibru, insa, se pare ca mai avem de asteptat. Poate la anul! :)

rezolvat
Stiri IT 12 Mar 2015 11:26:02 0 raspunsuri 2903 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.