Transforma-ti iPhone-ul sau smartphone-ul tau cu Android intr-un controller pentru jocuri pe calculator

Report
blog
Daca ai un smartphone cu Android sau un iPhone, il poti folosi pe post de controller de jocuri pe calculator cu ajutotul aplicatiei Wanderplayer. Astfel, poti juca pana la 30 de jocuri diferite pe calculator fara a mai fi nevoit sa folosesti  tastatura sau mouse-ul. De acum incolo vei putea sta confortabil in scaunul tau, controland jocul cu ajutorul smartphone-ului. Aplicatia Wanderplayer este foarte usor de instalat si de utilizat, iar setarea corespunzatoare dureaza in jur de 5 minute ca mai apoi sa incepi sa te joci.  

Setarea aplicatiei Wanderplayer

Pentru a incepe, intra pe wanderplayer.com si downloadeaza versiunea de desktop a aplicatiei Wanderplayer pe calculatorul tau  Windows sau chiar Mac. Downloadul are o dimensiune foarte mica, de 1MB, iar programul, atunci cand ruleaza, va necesita mai putin de 4MB de RAM (pe un calculator cu Windows 7).   Dupa instalarea versiunii desktop va trebui sa instalezi aplicatia si pe smartphone-ul tau. Site-ul te va indruma catre linkurile de download ale versiunilor pentru mobil, imediat dupa ce s-a terminat downloadul pentru versiunea de desktop, sau poti da click pe linkurile : iOS sau Android.     Instaleaza aplicatia Wanderplayer pe calculator, lanseaza aplicatia pe smartphone si urmareste cum se gasescuna pe cealalta :). Dupa ce se intampla acest lucru, iconita aplicatia Wanderplayer de pe desktop va deveni galbena si va aparea un mesaj. Fii atent, sa folosesti aceeasi retea de Wi-Fi pentru ca smartphone-ul si calculatorul sa se gaseasca.     Daca nu iti place denumirea smartphone-ului tau default “My Android Phone”, o poti schimba din setarile aplicatiei pentru mobil. Astfel vei fi pregatit pentru a incepe sa joci.  

Incepe joaca cu Wanderplayer

Atunci cand rulezi pentru prima oara Wanderplayer pe smartphone, va aparea un mic tutorial care va descrie in 3 pasi cum poti juca jocuri utilizand aplicatia de mobil. De asemenea va trebui sa introduci adresa de email prin care procesul de feedback va fi mult mai usor (deoarece aplicatia este in varianta beta).     Dupa ce vei trece de acel tutorial, vei putea incepe joaca :). Aplicatia include 4 taburi diferite: My Stuff, Play, Feedback si More. Vom incepe cu primul si cel mai important tab : Play. De aici vei putea sa parcurgi o lista de 30 de jocuri disponibile in prezent pe Wanderplayer.   Daca atunci cand apesi pe un joc vei fi notificat ca trebuie instalata varianta aplicatiei de desktop, nu te descuraja. Mai incearca o data sau acceseaza alt tab al aplicatiei si revino pe tabul Play. Aceasta actiune ar trebui sa rezolve problema. Daca ai decis, spre exemplu sa joci Lego Grand Prix, de indata ce ai apasat pe joc, un mesaj va aparea pe desktop, si dupa cateva momente jocul va fi lansat.     Ecranul telefonului va deveni imediat un controller pentru joc. Fiecare joc are interfata de controller diferita. Pentru Lego Grand Prix vei avea urmatorul controller:     Odata cu lansarea jocului, poti incepe sa te joci utilizand smartphone-ul pe post de joystick. Controllerul este surprinzator de receptiv.     Sursa: makeuseof.com    

Te-am convins sa incerci aplicatia? :)

Spune-ne cum ti se pare.

   
nerezolvat
Sfaturi IT 23 Mar 2012 15:03:05 0 raspunsuri 896 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.