PortableApps - Aplicatia minune ce iti va face viata mult mai usoara si mai "portabila"!

Report
blog

Aplicatiile portabile sunt foarte importante in viata unui utilizator si de asemenea sunt foarte numeroase. Acestea nu modifica registrii si pot fi rulate pe masini diferite cu Windows (chiar si pe Linux). Pana de curand, mentenanta acestor aplicatii portabile se facea foarte greu, trebuia de fiecare data sa intri in Windows Explorer si apoi sa dai click pe icoana unei aplicatii pentru a o rula si nu mai zic ce bataie de cap era atunci cand vroiai sa faci update unei aplicatii de genul asta.

  Asa ca, ar trebui sa incerci Portable Apps Platform! Aceasta "platforma" poate fi downloadata impreuna cu versiunile portabile ale programelor tale favorite. Si mai mult de atat, este gratuita!  

PortableApps.com iti permite sa iei cu tine aplicatiile tale favorite pe un dispozitiv portabil sau pe un drive cloud, ca mai taziu sa le folosesti pe orice PC. Acum poti avea propriul browser cu toate bookmarkurile si extensiile tale, editorul tau foto, toata colectia de muzica, jocurile tale favorite chiar daca pleci intr-o calatorie sau poate ca esti doar la servici. Poti avea tot ce ai nevoie pentru munca dar si pentru distractie pe fiecare PC fara nici un stress.

Meniul de start pentru organizarea si rularea aplicatiilor

 

Accesarea aplicatiilor portabile este foarte importanta sa fie optima, asa ca prin Portable Apps Platform poti lansa orice aplicatie doresti intr-un timp foarte foarte scurt si fara ca PC-ul tau sa se blocheze.

  Poti selecta ca "platforma" sa sorteze programele pe categorii, in ordine alfabetica sau cele mai recente sa fie primele in lista.   Printre optiunile "platformei", exista posibilitatea de a personaliza tema existenta sau poti selecta o alta si apoi setezi ce sa iti apara in lista, daca sa dezactivezi scrollbarul etc.        

Updatarea aplicatiilor portabile a devenit mult mai usoara

 

De obiei aceste aplicatii sunt tot timpul in plina dezvoltare, asa ca ar trebui din cand in cand sa le updatezi pentru a nu omite vreu update important. Daca nu vrei sa verifici manual daca exista updateuri pentru vreun program, sau pentru toate pe care le ai instalate, Portable Apps Platform te va salva de acest chin. Poti seta ca atunci cand "platforma" se va deschide, sa se faca si update-ul aplicatiilor.

  Din moment ce am bifat optiunea de a se verifica updateurile atunc cand "platforma" se va deschide o da cu calculatorul, te va avertiza de fiecare data cand dai click pe iconul Portable Apps Platform din taskbar.     Dupa cum vezi, "platforma" afiseaza informatii despre marimea fisierului de download, precum si o scurta descriere a aplicatii in caz ca ai uitat ce face. In cazul in care nu vrei sa se faca un update anume, trebuie pur si simplu sa dai click pe butonul Cancel si apoi vei putea vedea meniul de start al "platformei".    

Gaseste noi aplicatii portabile

 

O caracteristica grozava a "platformei" este faptul ca poti naviga pe internet prin ofertele portabile din site-ul oficial, PortableApps.com, fara a fi nevoit sa deschizi vreun browser. Pur si simplu dai click pe Apps din meniul de start s vei vedea imediat mai multe optiuni si dintre care va trebui sa dai click pe "Get more apps".

  Dupa aceasta accesare, vei vedea o lista cu toate aplicatiile portabile din directorul site-ului, fiecare aplicatie va avea o descriere explicita, marimea fisierului de download si cat spatiu ai nevoie pe disk pentru instalare.    

Ce zici de aceasta platforma? Merita sa o ai pe dispozitivul tau mobil?

Sursa : makeusof & portableapps.com  
nerezolvat
Sfaturi IT 28 Mai 2012 10:48:51 0 raspunsuri 893 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.