Noul Facebook Timeline va fi obligatoriu!

Report
blog

Facebook ne-a lasat pana acum sa decidem singuri daca vrem Timeline-ul sau nu, insa el va fi activat in curand tuturor utilizatorilor.

   

Optiunea Timeline a fost lansata in septembrie anul trecut si inca de atunci ne-a fost clar ca Facebook va avea ca tinta inlocuirea vechiului profil cu acest nou format. Acest fapt a panicat multa lume, pentru ca nimanui nu ii place schimbarea atat de subita, in special utilizatorilor platformei Facebook. Astfel s-a instalat usor, un sentiment de anti-Timeline.

Potrivit spuselor celor de la Facebook, pe parcursul urmatoarelor saptamani, toti utilizatorii vor migra catre noul tip de profil. Cand optiunea Timeline va aparea in contul tau, va trebui ca intr-o saptamana sa iti aranjezi profilul pentru ca dupa acest termen, profilul va deveni vizibil in formatul nou.

Noile aplicatii care vor functiona pe Timeline vor accesa si vor profita de informatiile utilizatorilor mai mult ca niciodata, astfel vor furniza companiilor din spatele lor informatii complete si explicite ale consumatorilor.

     
nerezolvat
Sfaturi IT 29 Ian 2012 12:51:57 0 raspunsuri 335 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.