Magazine IT on-line de incredere

Report
blog

Ai avut nevoie sa cumperi produse IT si nu ai stiut de unde? Ti-e frica sa nu iei teapa cumparand de la magazine online dubioase? Tocilarii iti prezinta o lista cu cateva magazine on-line de incredere, chiar daca si ele mai dau rateuri din cand in cand. Lista de astazi va fi random, fara nici un fel de categorisire, ci pur si simplu vor fi enumarate magazinele. Saptamana viitoare o vom lua pe caprarii si vom prezenta ce magazine recomandam pentru componente calculatoare si monitoare in functie de stoc, preturi, promptitudine si seriozitate. Informatiile despre magazine sunt culese de pe site-urile magazinelor, de la clienti si de la alti tocilari care au intrat in contact cu ei.

Sa incepem:

 

EMAG - http://www.emag.ro/

eMAG este liderul pietei de comert electronic si detine cote de piata care ating si 20% din vanzarile nationale pe anumite categorii si branduri de prima marime. Echipa eMAG are aproximativ o suta cincizeci de angajati, organizati in mai multe departamente: vanzari retail, vanzari corporate, logistica, programare, marketing, service, servicii clienti, administrativ.

PCGARAGE - http://www.pcgarage.ro/

Site-ul ofera peste 12.000 de produse hardware si software, electronice si de comunicatii la preturi competitive si cu livrare oriunde in tara. Eforturile noastre se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, de aici si continua evolutie a site-ului si a tuturor ofertelor noastre care vin in intampinarea nevoilor acestora. In momentul de fata in baza de date a PC Garage se numara peste 75.000 de clienti, iar site-ul nostru este vizitat zilnic, in medie, de 8.000 de persoane.

CEL -http://www.cel.ro/

 

DC-SHOP -http://www.dc-shop.ro/

 

EVOMAG - http://www.evomag.ro/

Suntem echipa care administreaza de 5 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 21.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii. Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun). In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 11.000 de persoane iar baza de date numara peste 70.000 de conturi active.

PCFUN -http://www.pcfun.ro/

PCfun.ro, este primul magazin online din cadrul grupului Fit Distribution si a fost lansat la mijlocul anului 2005. In numai doi ani de la lansare PCfun s-a remarcat prin preturi competitive si servicii unice devenind astfel unul dintre cele mai importante magazine online de pe piata romaneasca. Oferta magazinului nostru contine peste 12.000 de produse IT, electronice ?i telefoane mobile, PCfun fiind considerat de asemenea partener preferat de catre marci ca: Intel, Microsoft sau HP. Peste 50.000 de clienti au ales pana in prezent PCfun. Specialisti sau novici, clientii PCfun beneficiaza de asistenta din partea unui personal calificat si de informatii utile, astfel incat alegerea unui produs si experienta de cumparare sa fie cat mai placuta.

Tu ce alte magazine on-line de incredere mai stii?

 
nerezolvat
Sfaturi IT 13 Noi 2011 16:44:58 3 raspunsuri 6571 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • ionicamesterica
   0
   13 Noi 2011 20:15:50

   Ar mai fi http://www.koyos.ro/! Personal nu am cumparat nimic de acolo dar pare serios! Cu toate ca numele este un pic ciudatel!

  • ionicamesterica
   0
   13 Noi 2011 20:17:06

   Eu cel mai mult am cumparat de la emag si mi s-au parut destul de seriosi! Scuze pentru dublul post!

  • dan
   0
   10 Oct 2012 08:40:59

   Raioane bune de IT are si http://www.star-print.ro ! Zic raioane, fiindca (asemeni si altor magazine din lista) si-a extins domeniul cu electrocasnice, carti, jucarii s.a.m.d. Eu apreciez in special consumabilele, mediile de stocare, dar si accesoriile IT diverse. Si livrarea este OK, pentru Bucuresti chiar extrem de convenabila.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.