Meniul New din Windows - Adauga sau elimina orice elemente doresti

Report
blog
In momentul in care doresti sa creezi un nou folder sau un nou fisier, dai click dreapta pe desktop sau intr-un folder si alegi optiunea New si tipul fisierului pe care il vrei. Daca ai mult prea multe tipuri de fisiere in acel meniu poate ca ar fi bine sa mai stergi din ele pentru a nu fi foarte aglomerat cu optiuni pe care nici nu le folosesti.                                           Va voi explica cum:  

1. Sa Adaugi un tip de fisier in acest meniu, urmand pasii de mai jos:

Start - > Run-> introduci cuvantul REGEDIT -> extinde cheia HKEY_CLASSES_ROOT -> te uiti dupa tipul de fisier pe care vrei sa apara in meniul New (spre exemplu pentru PDF-uri vei gasi pdf ) -> click dreapta pe tipul de fisier - > New->Key-> ii dai un nume-> apoi tot din partea din dreapta click dreapta pe tipul de fisier New-> String value - > da-i numele de Nullfile ->apasa enter Dupa acesti pasi vei gasi tipul fisierului in meniul New.  

1. Sa Elimini un tip de fisier in acest meniu, urmand pasii de mai jos:

Start - > Run-> introduci cuvantul REGEDIT -> extinde cheia HKEY_CLASSES_ROOT -> te uiti dupa tipul de fisier pe care vrei sa-l elimini in meniul New (spre exemplu pentru PDF-uri vei gasi pdf ) -> extinzi tipul de fisier -> ii stergi numele pe care ai introdus-o la adaugare Dupa acesti pasi nu vei mai gasi tipul fisierului in meniul New.   Enjoy!      
nerezolvat
Tutoriale 30 Sep 2011 15:28:37 0 raspunsuri 453 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.