[FOTO] Invata cum sa adaugi poze pe harta din contul tau de Facebook

Report
blog

Invata cum sa tii evidenta locurilor in care ai fost prin adaugarea locatiilor pe harta din contul tau de Facebook, sau adaugand locatii la pozele uploadate.

Mai jos ai pasii prin care poti tagui geografic pozele sau poti adauga locatii:

 

1. Harta ta

   

Pentru a incepe sa personalizezi harta din contul tau de Facebook, da click pe "box"ul denumit “Map” din partea dreapta sub Cover photo.

Daca nu il vezi, da click pe sageata din partea dreapta a sectiunii cu aceste "box"-uri ca sa vezi "box"-urile ascunse si adaug-o de aici.

 

2. Adauga poze pe harta

  Acum da click pe "Add Photos to Map", link situat in partea dreapta - sus a hartii.  

3. Selecteaza pozele pe care doresti sa le adaugi pe harta

    In acest moment vei vedea insirate deasupra hartii  toate pozele pe care le-ai uploadat . Dand click pe o imagine, va aparea un spatiu descriere “Where was this?”, unde va trebui sa precizezi locatia unde ai facut poza.  

4. Adauga o locatie

    Incepe prin a tasta denumirea locatiei, ca mai apoi sa vezi o lista din care vei putea alege denumirea corecta.  

5. Salveaza si vizualizeaza harta

    Cand termini de adaugat o locatie pentru pozele pe care le vrei taguite geografic, da click pe “Done Adding” pentru a te reintoarce in pagina hartii.  

6. Adauga locatii pentru fiecare poza in parte

    De asemenea, poti adauga o locatie atunci cand vizualizezi o poza. Tot ce trebuie sa faci pentru a-i adauga locatia unde aceasta a fost facuta este sa dai click pe “Add location”, apoi sa scrii locatia, ca mai apoi sa selectezi locatia din lista ce se va desfasura in timp ce tastezi.  

7. Indicatorii de pe harta

    Dupa ce ai adaugat locatii pentru poze, vei observa pe harta ta noi indicatori. Acestia reprezinta toate locatiile in care au fost facute pozele tale. Astfel prietenii tai sau chiar tu vei putea da click pe orice indicator pentru a vizualiza pozele acelei locatii.     Adaugand poze pe harta din Facebook estecel mai simplu mod prin care sa tii minte pe unde ai umblat si ce anume ai realizat in aceste locuri.   Sursa: Mashable.com
nerezolvat
Tutoriale 12 Mar 2012 09:08:56 0 raspunsuri 1496 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.