Editeaza-ti pozele direct in Facebook cu noua aplicatie Aviary

Report
blog

Ti-ai dorit vreodata sa editezi pozele de pe Facebook direct pe Facebook? Acum ai aceasta optiune si este intr-adevar extraordinara. Aviary este disponibil pe Facebook sub forma unei aplicatii.

Pentru cei care nu cunosc, Aviary este un pachet online ce inglobeaza mai multe instrumente prin care poti edita resurse media si care a fost dezvoltat de-a lungul mai multor ani. Aviary ofera gratuit aceste instrumente  de editare pentru ca oricine sa se poata bucura de ele!

 

Aplicatia Facebook este putin diferita fata de instrumentele gratuite, aceasta facand posibila doar editarea pozelor. Atunci cand deschizi aplicatia, vor fi afisate  toate pozele tale recente, dar poti deasemenea sa navighezi in albumele existente sau sa uploadezi o fotografie.

Odata ce o fotografie este uploadata, o poti edita in mai multe moduri, inclusiv luminozitate, contrast sau saturatia culorilor. Poti sa aplici efecte, adauga texte sau stickere. Functionalitatea aplicatiei seamana cu cea a aplicatiei Picnik, editorul de imagini pe care Google l-a inchis in Aprilie.

Aplicatia Aviary se misca foarte bine si va deveni, probabil, cel mai popular editor de imagini de pe Facebook.

Nu mai sta si acceseaza aplicatia pe Facebook:  http://apps.facebook.com/aviaryeditor

  Sursa: makeuseof.com
nerezolvat
Tutoriale 27 Ian 2012 09:35:06 0 raspunsuri 698 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.