Cum sa transformi un fisier PDF intr-o imagine JPG

Report
blog
Transformarea unui fisier PDF in JPG o poti face rapid si gratuit prin intermediul site-urilor care iti ofera aceasta posibilitate sau cu ajutorul aplicatiilor desktop.  

1. Converteste fisiere PDF in JPG online

Aceasta varianta nu te va obliga sa iti instalezi nimic, ci doar va trebui sa uploadezi documentul si sa iti salvezi imaginea in format JPG.   Zamzar.com                         ZAMZAR.com - Cred ca e cel mai cunoscut site de conversii de documente. Uploadezi, iti setezi formatul JPG(sau alt format in care vrei sa fie convertit fisierul) , iti introduci adresa de email si dai click pe butonul Convert. Pe adresa de email pe care ai introdus-o vei primi documentul convertit. Convertirea este gratuita, insa are unele restrictii: poti uploada fisiere de pana la 100MB si nu poti face mai mult de 5 convertiri simultane.   YouConvertIt                       Youconvertit.com - o interfata web usoara: poti uploada pana la 5 fisiere si le convertesti in orice alt tip de fisier doresti. Lucreaza pe acelasi sistem: uploadezi fisierul , selectezi in ce fisier doresti sa se converteasca PDF-ul tau, iti scrii adresa de email si click pe butonul Convert it.   Neevia Technology - are o interfata facuta special pentru convertirea PDF-urilor in JPG-uri. Iti selectezi optiunile convertirii ca rezolutie, calitate si tipul de fisier in care sa se faca convertirea. Singura restrictie a acestui site este ca fisierul pe care il uploadezi sa nu depaseasca mai mult de 1MB.  

2. Converteste fisiere PDF in JPG cu ajutorul aplicatiilor desktop.

  Virtual Image Printer Driver (Windows)    Aceasta aplicatie se instaleaza in calculatorul tau ca fiind un printer si  poate converti orice document editabil in BMP, PNG, JPG, TIFF sau un fisier PDF. Driverul Virtual Image Printer se bazeaza pe driverul universal de imprimanta de la Microsoft. Deschide fisierul PDF, cauta in meniu optiunea PRINT si printeaza-l via Image Printer Driver. Formatul imaginii trebuie sa il setezi din fereastra aparuta precum si valorile compresiei.     Universal Document Converter   Instaleaza aplicatia desktop normal, urmand pasii care ti se vor afisa, lanseaza programul si urmareste urmatorii pasi: 1. Deschide Adobe Reader sau oricare alt program care poate reda fisiere PDF si deschide fisierul pe care il doresti sa fie convertit. Deschide din Meniu File->Print 2. In noua fereastra care tocmai ti-a aparut, selecteaza Universal Document Converter ca si imprimanta(printer). Da click pe Properties pentru a accesa optiunile conversiei. 3. Click pe butonul Load Settings 4. Ti se va deschide o fereastra noua in care va trebui sa selectezi profilul PDF to JPEG.xm, dupa selectare, poti da click pe butonul Open 5. Incepe conversia fisierului PDF in JPG prin actionarea butonului OK. Dupa terminarea conversiei noul fisier convertit se va afla in My DocumentsUDC Output Files. 6. Felicitari! Ai convertit un fisier PDF intr-unul JPG     Iar atunci cand nu ai  acces la nici un site sau la nici un program de acest gen, poti oricand sa dai PrintScreen fisierului PDF deschis si sa ii dai Paste intr-un programel de la Windows pentru editare poze.  

Tu mai stii si alte modalitati?

     
nerezolvat
Tutoriale 30 Sep 2011 09:31:22 0 raspunsuri 17274 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.