Cum sa scoti optiunea autotag de pe Facebook

Report
blog
Stiu ca fiecare dintre voi are un prieten caruia ii place sa uploadeze poze si sa va tag-uiasca. Pentru a scapa de acest chin, de a fi tag-uit in poze in care nu ai vrea sa apari, urmeaza pasii urmatori:

Pas 1:

Logheaza-te in contul tau de Facebook. In bara din partea dreapta sus, apasa pe butonul cu sageata pentru a desfasoara si celelalte optiuni:              

Pas 2:

Da click pe optiunea Privacy Settings din meniul afisat mai sus;                    

Pas 3:

Click pe linkul Edit Settings din dreptul optiunii How Tags Work . Dupa ce ai dat click iti va aparea un pop-up ca acesta:                  

Pas 4:

In acest pop-up poti seta fiecare tip de tag.

Daca iti doresti sa elimini complet posibilitatea de a te tag-ui vreun prieten, acel pop-up ar trebui sa arate astfel:                     Pentru a putea selecta la optiunea Maximum Profile Visibility setarea Custom trebuie mai intai sa setezi celelalte optiuni asa cum le poti vedea in imaginea de mai sus ( prima optiune este ON, a doua ON, a treia vom vorbi imediat cum o setezi , a patra Off, a cincea Off). Pentru a treia optiune, Maximum Profile Visibility, dai click pe drop down si alegi selectia Custom. Iti va aparea un  alt pop-up:                       Vei alege optiunea Only Me din lista si apoi dai click pe butonul Save Changes. Cand te va duce la fereastra anterioara vei vedea ca optiunea Maximum Profile Visibility este setata corect cu Custom. Dupa ce ai terminat de setat toate optiunile dorite, poti sa dai click pe butonul Done. Enjoy!  
nerezolvat
Tutoriale 07 Oct 2011 08:03:20 0 raspunsuri 394 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.