Cum poti imparti un fisier cu o dimensiune foarte mare, iar apoi sa-l poti uni la loc foarte usor!

Report
blog

Vrei sa imparti un fisier cu o dimensiune considerabila in mai multe bucati, pentru a le uploada undeva sau pentru a le atasa unui email? Nu mai trebuie sa iti faci griji de acum inainte! Am gasit un programel ce iti va veni in ajutor: WinMend File Splitter.

WinMend File Splitter este o aplicatie gratuita pentru Windows, care vine cu utilitatea de a imparti un fisier mare in mai multe bucati dar si de a le uni la loc. Aceasta diviziune va fi facuta de tine, specificand numarul de parti si dimensiunea fiecareia. Majoritatea programelor de acest gen necesita la unirea bucatilor de fisier, deschiderea aceluiasi program in care s-a facut imparteala. Insa WinMend File Splitter, creeaza fisiere BAT in urma procesului de divizare al fisierului, iar rularea scriptului batch va recrea fisierul original prin fuziunea partilor sale.

Aplicatia este multi-language suportand pana la 5 limbi, incluzand  Engleza, maghiara si vietnameza. In plus, exista cinci teme diferite de UI (user interface), care includ culorile negru, albastru, portocaliu, rosu si verde pentru personalizarea programului.

Procesul de divizare al unui fisier este simplu. Selecteaza din tabul Split file,  sursa fisierului tau, Source file si directorul Output unde vor fi create partile fisierului. Odata ce le-ai selectat, vei primi 2 modalitati prin care poti diviza fisierul. Daca iti faci griji in privinta marimii , incearca divizarea fisierului prin introducerea numarului de parti si marimea fiecareia. Cea de-a doua modalitate ar fi sa specifici pur si simplu marimea fiecarei parti, iar aplicatia va face restul automat. Aplicatia te va informa despre marimea fisierului sursa, marimea partilor si numarul de parti, inainte ca procesul de divizare sa inceapa.  Daca totul este in regula, da click pe butonul Split, pentru a incepe procesul de divizare.

Fisierul divizat poate fi foarte usor „lipit” la loc, utilizand fisierul BAT sau direct din aplicatie(selecteaza tabul Merge Files, iar apoi da click pe butonul ”+” pentru a adauga partile fisierului divizat cu extensia .WinmendSp0. dupa ce ai specificat directorul unde se face lipirea fisierului, da click pe butonul Merge).

Aplicatia WinMend File Splitter merge pe ambele versiuni 32-bit si 64-bit de Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8.

Downloadeaza programul  WinMend File Splitter

Sursa: addictivetips

nerezolvat
Tutoriale 02 Iun 2012 15:57:51 0 raspunsuri 1525 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.