Cum poti crea mai multe profiluri in Firefox

Report
blog

Stiu ca te-ai saturat ca atunci cand alte persoane navigheaza pe internet de pe PC-ul tau cu Firefox raman o gramada de informatii inutile in setarile sau memoria browserului.

Daca nu stiai, exista o aplicatie prin care poti sa creezi mai multe profiluri, asemenea profilurilor de Windows, fiecare reprezentand o entitate diferita: profilul retine toate  informatiile userului logat, precum bookmark-uri, setari si alte customizari. Cu ajutorul aplicatiei desktop  Firefox Profile Manager poti crea, sterge, redenumi sau schimba profiluri ale browserului Firefox. Aplicatia gratuita Firefox Profile Manager poate fi downloadata de aici: [button link="http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/utilities/profilemanager/1.0/" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia[/button]      

Pentru a incepe sa creezi profiluri trebuie doar sa:

1.    Creezi noul profil:

Da click pe optiunea New din meniul principal. Se va deshide o noua fereastra denumita Create Profile. Aici vei seta numele profilului si vei selecta versiunea de firefox instalata pe calculatorul tau precum si locatia acesteia.  

2.    Configurarea noului profil:

Pentru a lansa profilul dorit va trebui sa il selectezi mai intai din tabelul pe care il vei observa in interfata aplicatiei. Dupa selectare, vor fi afisate sub tabel mai multe optiuni pe care le poti configura dupa placul userului caruia ii apartine profilul.

 

Toate add-on-urile, setarile de layout, memoria care este folosita vor fi salvate pentru fiecare profil in parte.

Gata! S-a rezolvat problema! Nu va mai trebui sa faci "curatenie" de fiecare data cand cineva sta la calculatorul tau si navigheaza pe internet.

nerezolvat
Tutoriale 13 Ian 2012 09:32:14 0 raspunsuri 519 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.