Configurarea Mouse-ului

Report
blog
Cum poti configura mouse-ul? Simplu! Click pe Start->Control Panel-> da dublu click pe iconita cu mouse-ul. Ti se va deschide o fereastra cu proprietatile acesteia. Aici vei putea vizualiza mai multe categorii de setari, astfel:

1.Buttons

Ca default, este ales butonul din stanga sa execute functiile de selectare si tragere ale unui obiect. In cazul in care esti stangaci, ti-ar putea fi foarte greu cu functionalitatile principale pe butonul stang. Asa ca poti sa iti selectezi optiunea pentru butonul drept din aceasta categorie. Pentru a face aceasta tranzitie selecteaza optiunea Left-handed. De asemenea tot in aceasta categorie iti poti seta viteza cu care sa se miste cursorul mouse-ului. In cazul in care doresti sa nu mai tii apasat butonul de selectare al mouse-ului asupra unui obiect pentru a-l misca, bifeaza optiunea ClickLock, iar cand doresti sa il eliberezi, ii mai dai inca o data un click.

2.Pointers

Iti poti personaliza tipul de indicator al mouse-ului, cursorul, cand efetueaza anumite operatii: cand se misca, cand este ocupat etc;  sau iti poti incarca un set de cursoare existente pe hard diskull tau.

3.Pointer Options

Optiunea Motion modifica viteza de circulatie a cursorului. Ar fi bine sa bifezi Enhance Pointer Precision, aceasta oferind precizie in miscarea cursorului. Optiunea Hide pointer while typing, asa cum o spune chiar denumirea ei, ascunde cursorul atunci cand tu scrii un text, iar cand vei muta mouseul cursorul va reaparea.

4.Wheel

Se refera la rotita pentru scroll care se afla intre butoanele mouse-ului si cu aceasta optiune  poti sa schimbi cate linii sa se deplaseze in jos/sus atunci cand faci scroll cu rotita.

4.Hardware

In aceasta categorie poti vizualiza informatii despre diverele instalate, producatorul mouse-ului, statusul si locatia lui.   Ti-am spus, e simplu!        
nerezolvat
Tutoriale 03 Oct 2011 08:10:00 0 raspunsuri 1862 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.