Voteaza si tu noile modificari aduse politicii de confidentialitate a Facebook! Apara-ti dreptul la intimitate!

Report
blog

Incepand cu data de 1 iunie, utilizatorii Facebook au la dispozitie o saptamana sa voteze noile modificari propuse pentru politica de confidentialitate si declaratia de drepturi si responsabilitati, cele doua mari documente pe baza carora functioneaza Facebook.

Facebook permite utilizatorilor sa voteze asupra modificarii politicilor doar daca modificarile prezentate pentru fiecare document au adunat mai mult de 7000 de comentarii, asa cum s-a intamplat cu politica de confidentialitate si declaratia de drepturi si responsabilitati in ultimele luni.

Pentru ca voturile noastre sa fie luate in seama de catre oficialii Facebook, trebuie sa voteze mai mult de 30% din totalul de 900 de milioane de utilizatori activi ai Facebook. Votul va fi pentru a pastra vechile politici sau pentru a aduce noile modificari vechilor politici.

Data limita pentru a vota este 8 iunie, dupa care un auditor extern va numara voturile.

Noile modificari propuse pentru cele doua documente esentiale nu aduc schimbari majore, insa au fost criticate pentru ca ar scadea gradul de protectie a intimitatii si a datelor confidentiale si ar introduce mai multe reclame.

Explicatii detaliate asupra modificarilor gasesti aici.

Intra aici pentru a vota noile modificari.

nerezolvat
Stiri IT 02 Iun 2012 09:00:26 0 raspunsuri 248 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.