[Video] Afla cum sunt create iPad-urile si in ce conditii lucreaza muncitorii din fabricile Foxconn

Report
blog

Furnizorul din China al companiei Apple, Foxconn, a fost mentionat in ultimii ani in numeroase accidente nefericite, printre care sinuciderea unui angajat si o explozie in urma careia au fost omorati alti doi angajati. Te-ai intrebat vreodata atunci cand utilizezi dispozitivul tau de la Apple in ce conditii a fost creat acesta?

Reporterul Rob Schmitz este al doilea reoprter care a putut intra in fabrica Foxconn si care a avut permisiunea de a filma procesul de creare a unui iPad , filmulet ce il puteti urmari mai jos.

 

Conform spuselor lui Schmitz, fabrica Foxconn din Shenzhen, China, este asemanatoare unui campus. Circa 50.000 din cei 240.000 de angaja?i locuiesc in camere ca de camin, au in zona terenuri de fotbal, de baschet si de tenis, piscine, banci, restaurante, ceea ce face ca acest campus sa arate cu un orasel in miniatura

Luand in considerare aceste facilitati, intelegem acum de ce tinerii din China isi doresc sa lucreze in fabrica Foxconn, chiar daca in presa americana nu sunt articole prea placute despre aceasta fabrica. Spre exemplu, pe cladiri sunt instalate plase contra suicidului ceea ce ne face o imagine foarte sumbra a celei mai mari fabrici din lume.

 Sursa: Tecca.com  

Ce parere ai despre oamenii care fac iPad-uri in fiecare zi?

 
nerezolvat
Stiri IT 13 Apr 2012 09:13:59 0 raspunsuri 271 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.