[VIDEO] Afla ce modificiari interesante va aduce noul patch 1.0.4 pentru Diablo III!

Report
blog

Blizzard se pregateste sa lanseze cel mai important patch de pana acum adus jocului Diablo III, patch care va face mai complex stilul de joc, dar va imbunatati si alte aspecte criticate de gameri.

Chiar daca sistemul de rune face ca jocul sa ofere multe variante de lupta pentru fiecare tip de erou, jucatorii au gasit destul de repede acele cateva combinatii "perfecte" cu care poti juca pe Inferno. Ma rog, macar actul I din Inferno, pentru ca din actul II jocul devine aproape imposibil, diferenta dintre actele I si II fiind ca de la cer la pamant. Prin noul patch, aceste cateva combinatii vor deveni mai multe, ei imbunatatind unele skilluri mai slabe pentru a le face jucabile . Pana acum, Blizzard a oferit un preview doar pentru modificarile aduse Barbarului, insa daca vor aduce schimbari majore si la celelalte clase de eroi, jucatorii vor avea o gama mult mai larga de skilluri puternice.

O alta schimbare majora va fi imbunatatirea itemurilor legendare, care pana acum erau, de cele mai multe ori, mult mai slabe decat cele rare si uneori si decat cele albastre. Noile legendare vor avea caracteristici noi, prin care vei putea fura puteri ale inamicilor, cum ar fi fire chains si sheilding.

Acest patch va mai aduce si alte chimbari mai mici, care vor imbunatati si jocul in echipa, cum ar fi magic find-ul crescut sau viata mai scazuta a inamicilor.

 
nerezolvat
Stiri IT 16 Aug 2012 10:10:06 0 raspunsuri 314 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.