Spune-le tuturor ca esti un donator de organe direct pe Timeline-ul din Facebook, prin intermediul noului element care "va salva vieti"!

Report
blog

Stim deja faptul ca Mark Zuckerberg, fondatorul retelei sociale Facebook, a anuntat aparitia unui nou element ce va ajuta utilizatorii Facebook sa salveze vieti. Astazi, compania a dezvaluit ca utilizatorii vor putea sa declare ca sunt donatori de organe direct pe Timeline-ul lor, de asemenea, li se vor oferi linkuri directe pentru a-i ajuta sa se inregistreze intr-un registru pentru donatori.

   

Facebook explica noul element:

"Prin adaugarea calitatii de “donator de organe” la sectiunea evenimente din Timeline-ul tau, afirmi intentia de a deveni un donator de organe si de asemenea poti face cunoscut acest lucru dand share povestii despre cum, cand si unde ai devenit un donator."

Pentru a adauga pe Timeline-ul tau faptul ca esti un donator de organe, va trebui sa urmaresti pasii de mai jos:

  1. Da click pe “Life Event”, buton situat deasupra Timeline-ului.
  2. Selecteaza “Health & Wellness”
  3. Selecteaza “Organ Donor”
  4. Selecteaza-ti audienta si apoi da click pe butonul Save.

Aceasta optiune “care ar putea salva vieti”, anuntata inca de ieri, a fost prezentata in aceasta dimineata de Mark Zuckerberg in cadrul emisiunii “God Morning America”.

Mark Zuckerberg spune ca misiunea retelei Facebook este foarte simpla, si anume incearca sa faca lumea mult mai deschisa si mai conectata.  “Comunitatea Facebook ne-a dovedit de atatea ori, ca prin simple share-uri si conectari, lumea devine din ce in ce mai mica, dar si mult mai buna. Chiar o singura persoana are un impact extraordinar asura celorlalti. La Facebook, aceasta putere se numeste  puterea prieteniei.”

Cu siguranta, noul element va ajuta multe persoane care au nevoie de donatori, dar va creste si numarul de inregistrari in registrul donatorilor.

Sursa: Thenextweb

nerezolvat
Stiri IT 01 Mai 2012 15:07:46 0 raspunsuri 228 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.