Noua aplicatie de pe Facebook te lasa sa iti adaugi dusmanii online :)

Report
blog

Noua aplicatie Facebook permite utilizatorilor acestei retele sa identifice si sa share-uiasca cu toata lumea, persoane, locuri si lucruri pe care acestia le considera „dusmani”.

Aplicatia se numeste EnemyGraph si atata timp cat ai un cont de Facebook, te lasa sa listezi orice pe post de „dusman”, de la „prieteni” pana la mancaruri, produse, filme sau carti. De pe 15 martie, atunci cand s-a lansat aplicatia, utilizatorii si-au putut adauga in lista tot ce au considerat ei ca sunt prezente negative si merita vazute si de altii.

Aplicatia a fost dezvoltata de un profesor si doi studenti ai Univeristatii Texas din Dallas si pana in prezent o folosesc peste 400 de useri. EnemyGraph a fost un proiect prin care utilizatorii sa interactioneze mai altfel, sa izbucneasca conversatii aprinse pe baza anumitor teme alese ca „dusmani”.

Prin utilizarea acestei aplicatii, cercetatorii si persoanele ce se ocupa cu marketing-ul pot afla informatii valoroase despre utilizatori, ce ii supara sau ce nu le place. Pe langa aceasta latura, persoanele ce „urasc” acelasi lucru devin mai apropiate :). E cam ciudat dar e adevarat.

Creatorii acestei aplicatii, Terry si Griffith, au mai avut o incercare in trecut cu o alta aplicatie,UNDETWEETABLE, de data aceasta destinata retelei Twitter, prin care tweeturile sterse de useri erau colectate. Acest proiect a atras atentia multor persoane printre care si Twitter care a fortat inchiderea acestuia. Terry a marturisit ca nu va fi surprins daca va intampina aceeasi problema si cu reteaua sociala Facebook.

Sursa: Mashable.com      

Ce crezi despre aceasta idee de aplicatie? Ai folosi-o?

     
nerezolvat
Stiri IT 27 Mar 2012 09:18:10 0 raspunsuri 326 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.