Nokia si Windows Phone - un mare esec?

Report
blog

Operatorii de telefonie mobila din Europa se plang de noile produse create de Nokia in colaborare cu Microsoft, fiind nemultumiti de calitatea lor si de modul in care acestea au fost promovate.

Gigantul Nokia, care s-a inteles cu Microsoft sa creeze device-uri pentru noul sistem de operare mobil Windows Phone la inceputul lui 2011, este acuzat de faptul ca produsele sunt lipsite de inovatie, originalitate si mai mult, ca preturile sunt prea mari, tinand cont de specificatiile telefoanelor.

Cei patru operatori majori de telefonie mobila (care nu fost numiti) au comunicat agentiei Reuters faptul ca telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone nu sunt deloc cautate, clientii lor cautand in continuare produse Apple sau Samsung. un director al unui operator chiar exclamand ca "Nimeni nu a intrat in magazin cautand un Windows Phone".

Nokia a introdus cu greu pe piata produsele Windows Phone din cauza telefoanelor Samsung si Apple deja existente care doboara record dupa record in privinta vanzarilor.

Telefoanele Nokia au fost lansate cu diverse probleme software, pentru care producatorul finlandez a emis software de remediere sau chiar a schimbat unele telefoane.

Operatorii se mai plang de faptul ca Nokia si Microsoft nu au creat campanii de marketing pentru a-si face cunoscute produsele, astfel nereusind sa sparga piata: "Nokia si Windows sunt concurentii noi intrati pe piata si ar trebui ori sa vina cu un produs care sa uimeasca prin inovatie, ori sa lanseze campanii de marketing uriase care creeze cerere din partea clientilor. Pana acum, nu au facut nici una, nici alta."

nerezolvat
Stiri IT 17 Apr 2012 14:25:47 0 raspunsuri 350 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.