Facebook va inaugura propriul magazin App Center

Report
blog

Facebook si-a creat propriul magazin de aplicatii, cunoscut sub numele "App Center", prin care peste 900 milioane de utilizatori vor avea acces la cele mai bune aplicatii pentru iOS, Android  si alte platforme pentru mobile. Asadar, acest loc este  creat sa arate ca un magazin, dar in acelasi timp este locul perfect pentru a gasi cele mai bune aplicatii.

In cele din urma, Facebook isi va vinde aplicatiile in acest nou magazin. De asemenea, intentioneaza sa capteze atentia developerilor pentru a crea aplicatii special pentru App Center. Pentru aceste aplicatii create de developeri si vandute in App Center, Facebook va lua 30 centi din fiecare vanzare efectuata.  

Pentru aplicatiile gen  Draw Something, Spotify si Pinterest, care sunt deja populare si disponibile si in alte locuri, nu numai in App Center, Facebook va furniza doar linkul catre locul de unde poti downloada aplicatia dorita.

Se pare ca Facebook va avea un magazin bine organizat, cu un potential urias ce le va creste veniturile. De asemenea, Facebook va afisa mult mai proeminent aplicatiile care au fost downloadate de foarte multe ori si s-au dovedit a fi printre cele mai bune, iar acele aplicatii care au primit feedback negativ nu vor mai fi afisate deloc. Stim ca Facebook este o retea sociala, iar App Center-ul nu va fi nimic altceva decat un magazin "social": fiecare aplicatie va avea sistem de rating cu stelute, astfel fiecare user poate aprecia aplicatiile, si mai mult de atat, aplicatiile cele mai votate vor fi afisate primele. Noul magazin va fi deschis publicului in urmatoarele saptamani.   Sursa: Makeuseof    
nerezolvat
Stiri IT 14 Mai 2012 18:17:32 1 raspunsuri 299 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • Andretty
   0
   14 Mai 2012 19:18:30

   Foarte bine ! E bun? aceast? idee.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.