Facebook a lansat optiunea prin care iti poti gasi prieteni in functie de locatia ta

Report
blog

Reteaua sociala Facebook a lansat o noua optiune utila, denumita "Find Friends Nearby" care permite gasirea unor potentiali prieteni pe Facebook in functie de locatia ta.

Conform dezvoltatorului Ryan Patterson de la Facebook, aplicatia este creata pentru a face mai usoara imprietenirea ta cu persoanele cu care te intalnesti in viata reala. Pentru el, cazul perfect in care poti utiliza acest produs este atunci cand iesi in oras cu un grup de persoane pe care abia le-ai cunoscut si vrei sa tii legatura cu ele. Optiunea "Find Friends Nearby" te va ajuta sa localizezi persoana care sta langa tine din milioanele de profile Facebook.

Criticii au etichetat aceasta aplicatia ca fiind o aplicatie de tip "stalker", insa optiunea este activa doar atunci cand ai aplicatia deschisa. In caz contrar, nimeni nu te va putea gasi. Optiunea te lasa sa trimiti invitatii de imprietenire insa nu iti afiseaza prea multe informatii despre persoanele pe care le-ai gasit.

Vei gasi aceasta optiune in sectiunea Other Apps din aplicatia Facebook  de pe iOS sau Android. Daca nu o vezi, updateaza-ti aplicatia cu ultima versiune existenta. De asemenea optiunea este accesibila si din browser.

Sursa: PC World

nerezolvat
Stiri IT 27 Iun 2012 08:49:06 0 raspunsuri 293 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.