Atentie Yahoo! Se lanseaza Facebook Messenger!

Report
blog

Dupa trei luni de testari, Facebook lanseaza propria  aplicatie de tip Messenger pentru Windows, care va fi separata de platforma de socializare.

Facebook Messenger va fi compatibil cu Windows 7 si va fi lansat in cateva saptamani.

"Milioane de oameni se conecteaza la Facebook zilnic pentru a fi la curent cu activitatea prietenilor. Acestia, insa, mai intra si pe alte site-uri si desfasoara si alte activitati la PC, asa ca e foarte posibil ca ei sa piarda anumite aspecte din viata prietenilor. Poate, spre exemplu, o ruda posteaza faptul ca si-a gasit un job nou sau prietenul cel mai bun vrea sa faca planuri cu tine pentru cina. Ar trebui sa poti fi in legatura cu ei oricand, indiferent ce activitate desfasori la PC " anunta un post de pe blogul Facebook.

Desigur, ai putea sa lasi permanent pagina cu Facebook deschisa, dar prin noul Facebook Messenger vei putea ramane conectat la prieteni chiar daca inchizi Facebook-ul.

Facebook a lansat deja aplicatia de chat pentru Android si iOS in august, anul trecut, asa ca era momentul sa dea drumul si versiunii pentru desktop-uri. Facebook a integrat perfect si tehnologia SMS in noua aplicatie.

  Sursa: mashable.com
nerezolvat
Stiri IT 06 Mar 2012 15:46:29 0 raspunsuri 317 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.