Afla cum iti poti incarca smartphone-ul cu ajutorul soarelui!

Report
blog

WakaWaka  era cea mai eficienta lampa solara LED din lume, lansata anul trecut de catre Kickstarter.

Dupa multe solicitari, a fost creata WakaWaka Power, capabila sa reincarce orice tip de telefon sau smartphone: iPhone5, Blackberry, Samsung, ... sau chiar tablete!

 

In zilele noastre, mobilitatea este cea mai importanta. Suntem tot timpul in miscare si utilizam foarte des dispozitivele mobile care dupa un anumit numar de ore, bateria acestora se va descarca. Cu totii stim cum e sa ni se inchida telefonul in timp ce suntem intr-o conversatie importanta.

WakaWaka Power este o mini statie solara foarte eficienta si cu un sistem de management al puterii care iti va asigura o eficienta de pana la 200% mai buna fata de orice alt produs de pe piata. In afara optiunii de a-ti incarca smartphone-ul, WakaWaka Power poate fi folosit si ca sursa de lumina care iti va oferi pana la 40 de ore de lumina perfecta pentru citit. Si toate astea dupa o singura zi de incarcare solara!

   

WakaWaka Power va fi disponibil pe piata incepand cu luna mai 2013 la un pret de 70$.

 Sursa: Kickstarter

Ce ziceti? Merita un asemenea gadget sa il aveti la indemana oriunde v-ati duce?

nerezolvat
Stiri IT 30 Dec 2012 16:10:24 3 raspunsuri 591 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • Mihai Zamfiroiu
   0
   31 Dec 2012 12:47:28

   foarte interesant gadget!

  • Telefoane Ieftine
   0
   14 Mar 2013 23:25:49

   Pai si vara ce facem ? Este prea mare practic ai 2 telefoane dupa tine. Cea mai reusite inventie in acest gen mi se pare capacul dupa spate care in loc de plastic are folie de incarcare solara, intorci telefonu cu spatele la soare si se incarca. Scapi de spatiu in plus ocupat in buzunar si incarci si bateria solar.

  • Andrei
   0
   07 Mar 2014 09:56:12

   Super util gadgetul si destul de ieftin.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.