[WINDOWS] Protejeaza-ti datele importante din calculatorul tau, tinandu-le ascunse de ochii altor persoane!

Report
blog

Confidentialitatea datelor este o preocupare majora pentru toata lumea. Asa ca, daca ai un PC/laptop, pe care mai intra totusi si alte persoane (prieteni sau familia) si ti-e frica de faptul ca ei s-ar putea sa-si bage nasul prin documentele tale sau chiar sa le afecteze in vreun fel, le poti ascunde.

Te intrebi cum poti ascunde fisiere sau foldere? Raspunsul e simplu: aplicatia Hide Folders! Acest mic instrument este destinat in a te ajuta sa iti protejezi fisierele/folderele printr-o simpla operatie de ascundere/afisare. Programul este protejat prin parola, pentru ca nimeni sa nu poata sa-l utilizeze. Hai sa vedem cum functioneaza Hide Folders.

Pentru a incepe, deschide aplicatia si vei vedea o interfata gri foarte prezentabila. Toate functiile pot fi accesate din toolbar si includ Add Folder(Adauga Folder), Remove(Elimina), Hide(Ascunde), Unhide(Arata), Password(Parola), Updates(Update-uri), Help(Ajutor) si Close(Inchide). Pentru a ascunde foldere, trebuie sa fii sigur ca mai intai le-ai adaugat la folderele ascunde, dand click pe butonul "Add Folder"(sau pur di simplu cu drag&drop). Odata ce le-ai adaugat, da click pe butonul "Hide" pentru a ascunde folderele alese. Iconul in forma de lacat din partea dreapta a interfetei aplicatiei, va deveni animata in functie de statusul curent al folderelor. Daca vrei sa afisezi folderele ascunde, selecteaza-le si da click pe butonul "Unhide".

[caption id="attachment_4316" align="alignnone" width="350" caption="Hide Folders"][/caption]

Simpla ascundere a unui folder nu este de ajuns. Astfel, trebuie sa dai click pe butonul "Password" din toollbar pentru a seta o parola pentru aplicatie pe care numai tu sa o stii si pentru a preveni ca altcinceva sa afiseze folderele ascunse de tine. Introdu parola in campul New Password si in Confirm password si apoi da click pe butonul OK.

  [caption id="attachment_4315" align="alignnone" width="274" caption="Password"][/caption]  

Trebuie sa precizez ca aceste foldere ascunde prin aplicatia Hide Folders nu vor fi vizibile atunci cand modifici setarile native ale folderelor "hide/unhide" din Windows. Aplicatia ruleaza fara nici o problema pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8.

Downloadeaza aplicatia Hide Folders

Sursa: addictivetips


Ce zici de aceasta aplicatie? Eu zic ca isi va face treaba pe laptopul meu :).nerezolvat
Sfaturi IT 08 Iun 2012 08:31:46 0 raspunsuri 464 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.