[WINDOWS] Cum poti dezinstala programe de care nu credeai ca mai poti scapa

Report
blog
Daca ai folosit pana acum feature-ul "Add or Remove Programs" din Windows, stii cat de greu se misca acest proces, nu stii exact ce se intampla, sunt foarte putine informatii si cateodata ai supriza sa iti afiseze ca un program nu poate fi dezinstalat. Toata lumea stie de renumitul program Revo care dezinstaleaza orice program, chiar si pe acelea de care nu poti scapa prin modurile obisnuite. Insa, de curand am aflat de o alternativa foarte interesanta , care face acelasi lucru si poate chiar mai bine: GeekUninstaller.  

Da click pentru a merge la pagina oficiala a programului GeekUnistaller

  GeekUninstaller este o aplicatie pentru Windows, compatibila cu XP, care ofera dezinstalari eficiente de programe.   GeekUninstaller este complet portabil si nu necesita instalare. Il poti salva intr-un folder pe Dropbox, ori pe vreun stick USB pentru a-l putea folosi oriunde.Interfata este tradusa intr-o gramada de limbi si bineinteles si in romana.     Atunci cand da iclick dreapta pe oricare dintre aplicatii, va aparea o lista cu comenzi: - Uninstall: dezinstalarea unei aplicatii selectate -Force Removal: aceasta comanda poate fi folosita atunci cand un program nu poate fi dezinstalat normal -Remove Entry: va elimina pur si simplu o aplicatie din lista fara a o dezinstala. -Registry Entry: va afisa informatiile din registri pentru o aplicatie selectata -Installation Folder: va deschide folderul in care a fost instalata aplicatia in Windows Explorer -Google for: ofera sugestii bazate pe numele programului sau al autorului pentru ca tu sa poi afla mai multe informatii   Anumite programe au chiar optiunea Program Website, care te va duce pe site-ul de unde a fost downloadat programul. Aditional, poti exporta aceasta lista intr-un fisier HTML.   GeekUninstaller este gratuit 100%. Ce credeti? Ati avea nevoie de o asemenea aplicatie?
nerezolvat
Sfaturi IT 19 Oct 2012 13:01:50 3 raspunsuri 489 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • Stiri IT
   0
   28 Oct 2012 00:16:18

   Interesant tutorial. Multumesc

  • gabi.radu
   0
   07 Apr 2013 17:21:05

   Mi-a fost foarte util, pana intr-un moment cand am vrut sa mai eliberez din partitia C si ce crezi ?!?!? Nu mai reuseam sa dezinstalez programu in sine(Geek). Nu am stat prea mult sa-i caut o solutie, am dat format. Nu vr. sa-i fac reclama proasta, probabil oi fi avand eu alte probleme, nu stiu. Am zis doar ce mi s-a intamplat.

  • Adrian
   0
   08 Apr 2013 22:26:23

   Foarte util programu cand instalati versiuni de programe trial. Cu ajutoru lui, reusiti sa reinstalati versiunea trial si o folositi inca 30 de zile. La mine a functionat.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.