Transfera pozele de pe telefon pe calculator mai usor ca nicioadata! Vezi ce aplicatie poate face acest lucru

Report
blog

Daca nu ai auzit inca de Bump, poti afla mai jos de ce e in stare aceasta aplicatie si la ce te poate ajuta.

Vechea versiune a aplicatiei continea numai transferul pozelor intre dispozitivele mobile, insa noua versiune aduce ceva revolutionar care cu siguranta te va ajuta: transferul pozelor din dispozitivul mobil direct in calculatorul tau. Acest transfer se face super rapid si iti va economisi o groaza de timp. Bump

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie, trebuie sa intri pe http://itunes.apple.com/us/app/bump/id305479724?mt=8 pentru dispozitivele ce au platforma iOS si pe https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga pentru dispozitivele ce au platfrma Android, si sa downloadezi aplicatia pe telefonul tau si sa o instalezi. Bump este o aplicatie gratuita pe ambele platforme Android si iOS.

Dupa ce vei rula aplicatia, va trebui pur si simplu sa selectezi pozele dorite, iar pe calculatorul tau va trebui sa deschizi in browser pagina https://bu.mp/ si cand esti gata sa transferi, apesi tasta spacebar de la tastatura calculatorului. Totul se face foarte simplu prin intermediul browserului. Nu vei fi nevoit sa iti instalezi alt software si nu va trebui sa iti mai faci griji ca ai ratacit cablul de conectare. Din interfata din browser vei putea salva pozele pe desktop sau poti copia un link pentru a le share-ui prietenilor tai pe Facebook. Surprinzator, Bump merge mult mai rapid si mai bine decat Dropbox, cand vine vorba de transferul pozelor.

Te-am convins sa utilizezi aceasta aplicatie? sau deja o foloseai?

nerezolvat
Sfaturi IT 29 Mai 2012 10:09:22 2 raspunsuri 342 vizualizari

Raspunsuri ( 2 )

  • eu
   0
   30 Mai 2012 17:06:37

   Si pt symbian si linux?

  • AniA
   0
   01 Iun 2012 19:47:47

   pai merge pe toate sistemele de operare. practic trebuie sa deschizi un browser web pe calculator pentru a face transferul.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.