Tot ce trebuie sa stii despre noii eroi din Diablo III

Report
blog

Dupa cum probabil stii, Diablo III a fost lansat si deja multi l-au si achizitionat. Noul Diablo aduce 5 tipuri de eroi, fiecare cu stilul lui de lupta si de aparare. Daca ai jucat Diablo II si esti familiarizat cu eroii de acolo (barbar, vrajitoare, necromancer, paladin, amazoana, druid si asasin), acest ghid te va ajuta sa iti alegi eroul potrivit stilului tau in functie de eroul pe care l-ai avut in Diablo II.

Chiar daca noul Diablo aduce schimbari majore, cum ar fi disparitia potiunilor mana, sau faptul ca nu mai poti atribui tu puncte la strength, agility,etc. eroului, ci vor fi distribuite automat cand faci un level up, exista asemanari intre caracterele vechi si cele noi, mai putin druidul, care se pare ca nu a fost considerat destul de interesant, ceea ce ma dezamageste, pentru ca sunt fan druid. :D Dar poate ca o sa il introduca intr-un expansion.

Demon Hunter

Alege-ti eroul Demon Hunter daca in Diablo II ai jucat cu amazoana sau asasina. Acest erou este probabil cel mai complex dintre cei 5, avand la dispozitie doua moduri distincte prin care poti lupta (Hatred si Discipline), dar si "viata putina". Are o sumedenie de abilitati interesante care te ajuta sa scapi din orice situatie si care fac din acest caracter - la prima vedere fragil - unul foarte puternic si impunator prin agilitate.

Wizard

Wizard-ul este potrivit pentru cei care au jucat cu vrajitoarea in Diablo II. Acest caracter seamana cu vrajitoarea din Diablo II, insa i-au fost aduse si niste modificari destul de importante. Spre exemplu, wizard-ul nu mai are problema vrajitoarei, aceea de a ramane permanent fara mana (arcane power in Diablo III), iar tipurile de vraji sunt complet diferite, nemaiputand sa iti alegi tu pe ce ramura sa mergi: gheata, lightning,etc. Acest caracter erste potrivit celor care nu vor sa lupte direct cu adversarul (melee sau close combat).

Witch Doctor

Ai jucat cu Necromancer-ul in Diablo II? Atunci ti se va potrivi de minune witch doctor-ul. Acest caracter este singurul din categoria "summoner" ramas. Daca iti place sa ai mereu in jurul tau tovarasi de lupta care sa te ajute in joc, atunci paianjenii, cainii posedati si ceilalti monstri ai witch doctor-ului sunt ceea ce cauti. Singurul dezavantaj al acestui caracter ar fi faptul ca nu stii cat de bine se vor descurca monstrii creati de tine spre sfarsitul jocului, tinand cont de faptul ca monstrii necromancer-ului din Diablo II erau cam "degeaba" spre sfarsit. Sa speram, totusi, ca aceasta problema a fost rezolvata.

Monk

Se aseamana cel mai mult cu paladinul din Diablo II. Acest erou de close combat este foarte apreciat, pentru ca este o combinatie de barbar cu paladin, avand niste skill-uri foarte interesante si care se dezvolta foarte bine de-a lungul jocului. Sa nu uitam ca monk-ul are abilitati de self-healing, dar si abilitati ofensive foarte puternice care necesita "holy energy" .

Barbarian

Daca nu ti-ai dat seama deja, acest caracter seamana cu barbarul din Diablo II si este cel mai potrivit pentru close combat. Daca ti-au placut abilitatile barbarului de a sari in mijlocul monstrilor dand cu arma in stanga si-n dreapta, atunci noul caracter iti va aduce mai multa satisfactie datorita noilor miscari de lupta si datorita noului sistem de rune-uri.

Sursa: pcworld.com

nerezolvat
Sfaturi IT 16 Mai 2012 09:30:28 1 raspunsuri 2085 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • paul
   -1
   17 Mai 2012 20:31:37

   cumpara-l ca e f tare :)

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.