Stiai ca Twitter sterge regulat tweeturile tale vechi? Afla cum le poti salva!

Report
blog
Este foarte important sa faci back-up-uri regulate tuturor datelor tale, pentru a nu te trezi in situatia in care vei avea nevoie de vreo informatie si sa nu o mai ai. La fel ca orice fisier, tweet-urile tale trebuiesc salvate. Daca nu stiai Twitter sterge regulat tweet-urile invechite. Asadar, pentru a nu-ti pierde definitiv tweet-urile, ar trebui sa le faci un back-up.   Daca esti un user foarte activ de Twitter, cred ca stii ca reteaua de socializare Twitter iti permite accesul doar la 3,200 de tweet-uri. Astfel ar fi bine ca inainte de a ajunge la acest numar sa iti faci acest backup pentru a putea accesa chiar primele tale tweet-uri. Mai mult de atat poti face back-up chiar si la lista de persoane pe care le urmaresti si multe altele.   Asadar, fa back-up-uri! Dureza cateva minute ! Ai mai jos 2 solutii de back-up pentru contul tau de Twitter:  

Backupify – Solutia ta de backup pentru contul tau de Twitter

Backupify poate face atat de multe, pe langa solutia de back-up a contului tau de Twitter. Pentru a incepe sa utilizezi Backupify  trebuie sa te inregistrezi pentru un cont gratuit de Backupify. Utilizand acest cont vei putea face back-up tututor tweet-urilor tale si multe altele. Citeste articolul Backupify – Solutia ta de backup pentru contul tau de Twitter  

Twissues

Twissues este o aplicatie super simpla si gratuita care va aduna toate tweeturile tale  intr-un singur loc. De asemenea vei putea cauta un tweet foarte usor. Cu ajutorul acestei aplicatii vei avea un back-up online permanent al tweeturilor tale la care vei avea acces oricand chiar daca ai trecut de numarul magic de 3,2o0.

Folosesti deja o solutie de back-up pentru tweet-urile tale? Daca da, spune-ne care este aceasta?

nerezolvat
Sfaturi IT 21 Sep 2012 13:38:52 0 raspunsuri 708 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.