Salveaza-ti informatiile de login si parolele online cu Norton Identity Safe, un toolbar foarte folositor

Report
blog

Norton a lansat recent serviciul securizat de stocare a parolelor si a informatiilor de login numit Identity Safe. Este vorba despre un toolbar pentru Internet Explorer prin care poti salva, edita si administra online toate informatiile de login si parolele de la aplicatii, site-uri , chiar si datele de logare la servicii bancare. Integrarea serviciului intr-un "cloud" permite sincronizarea informatiilor pe mai multe device-uri, incluzand telefonul mobil.

 

Dupa ce downloadezi si instalezi varianta PC, care va adauga un toolbar la Internet Explorer, ar fi bine sa instalezi si pe mobil aplicatia (Android si iOS) - poti folosi camera telefonului pentru a fotografia QR-Code-ul, pentru a beneficia de optiunea de sincronizare a device-urilor. Atentie! Aplicatia pentru mobil foloseste un browser protejat inclus in aplicatie, deci nu vei putea folosi Safari sau Opera pe care probabil le ai deja instalate. Ceea ce e mai bine, din punctul meu de vedere, pentru ca browserul cu care vine aplicatia nu pastreaza cache si este super securizat. Va trebui sa tii minte o parola de 8 caractere, pe care nu trebuie sa o uiti pentru ca nu vei putea sa o recuperezi de la Symantec.

Pentru varianta PC vei putea importa din IE, Chrome si Firefox informatiile de login si parolele deja introduse.

Important!

  • Ar fi bine sa debifezi optiunile "Autofill my logins when I visit websites" si "Autofill sites containing security threats", astfel incat sa poti controla tu individual aceste aspecte.
  • Bifeaza "Ask for my password before filling out a login or form" pentru ca browserul sa te oblige sa bagi parola de 8 caractere cand vrei sa introduci date de login sau vrei sa completezi un formular.

Norton Identity Safe vine si cu o aplicatie de tip URL scanner, care verifica site-urile pe care vrei sa intri, inainte ca ele sa fie accesate.

 
nerezolvat
Sfaturi IT 14 Mar 2012 10:46:47 0 raspunsuri 504 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.