Protejeza-ti intimitatea cu Little Snitch pentru Mac OS X!

Report
blog

Daca folosesti un desktop sau laptop cu sistemul de operare Mac, sunt sigur ca vrei sa stii ce date pleaca din calculatorul tau. Pentru a face acest lucru, iti sta la dispozitie Little Snitch, program ce iti da controlul suprem, mai ceva decat un sistem firewall(poti vedea incercarile de conectari nedorite la calculatorul tau si poti stabili ce se va intampla cu acestea).

Little Snitch te informeaza de fiecare data cand un program incearca sa creeze o conexiune, iar tu vei avea optiunea de a-i permite sau a-i bloca conectivitatea, sau poti defini o regula prin care, la urmatoarele incercari de conectare sa se efectueze o anumita actiune.

Little Snitch include si un monitor pentru retea, astfel vei putea vedea informatii detaliate despre traficul retelei. Vei observa in bara de meniu un mic icon care iti ofera mereu sumarul activitatii retelei si pe langa acesta, atunci cand vor exista evenimente noi in traficul retelei , vei fi imediat notificat printr-o fereastra in care poti citi toate informatiile despre aceste evenimente.

Little Snitch ruleaza pe Mac OS X 10.4 pana la versiunea 10.7 si vine cu 3 ore de trial in care vei putea restarta programul de oricate ori doresti.

Tu ai gasit un program asemanator mai bun? Spune-ne si noua!

   
nerezolvat
Sfaturi IT 03 Mai 2012 10:18:11 0 raspunsuri 409 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.