O aplicatie inovatoare! Cu Transparent Screen poti scrie mesaje in timp ce mergi! Afla mai multe!

Report
blog
 

Cu siguranta macar o data a trebuit sa scrii mesaje sau sa navighezi pe internet in timp ce mergeai. Pentru aceste momente critice :), "Ecranul transparent" te poate ajuta foarte mult prin simplul fapt ca te lasa sa vezi pe unde calci cat timp faci ceva pe telefon.

Pentru a utiliza aplicatia, trebuie pur si simplu sa o pornesti printr-o simpla apasare de buton, iar apoi sa customizezi nivelul de transparenta, sa ajustezi rezolutia sau sa rotesti imaginea camerei asa cum iti convine.

 

Din cauza faptului ca aplicatia mananca bateria smartphone-ului destul de repede, nu ar trebui sa o tii deschisa tot timpul.

Aplicatia Transparent Screen (Ecran transparent) pentru Android se comporta foarte bine pe aproape toate smartphone-urile, insa exista si cazuri in care dispozitivele mobile sunt mai putin performante, acest lucru ducand la o incetinire sau blocare a imaginii generate de camera. Pentru a evita acest lucru poti seta rezolutia camerei la un nivel inferior si de asemenea sa micsorezi raportul de transparenta.

Daca vrei ca aplicatia Trasnparent Screen sa se deschida automat cu pornirea altei aplicatii sau sa se inchida de fiecare data cand smartphone-ul intra in standby, va trebui sa upgradezi la versiunea PRO pentru doar 1$.

  [button link="https://market.android.com/details?id=botweb.transparent.screen" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia Transparent Screen[/button]      
nerezolvat
Sfaturi IT 09 Feb 2012 10:48:25 0 raspunsuri 563 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.