Nu stii sa folosesti Photoshop-ul? Acum ai o alta varianta mai simpla si gratuita direct in browser! Afla care este aceasta!

Report
blog
Binecunoscutul program Photoshop este un software extraordinar cu o gramada de utilitati, insa pentru a putea crea efectele de care ai nevoie trebuie sa stii exact ce face fiecare instrument. Asa ca, am gasit o varianta mult mai simpla al acestui program: Sumo Paint pentru Chrome. Aceasta aplicatie, spre deosebire de Photoshop, este gratuita si este foarte intuitiva. Poti downloada chiar acum Sumo Paint pentru Chrome!   Utilitati     Desi aceasta aplicatie se va deschide direct in browserul Chrome, va arata precum cea mai buna aplicatie de desktop pentru editare poze pe care ai vazut-o pana acum! Contine toate utilitatile de care ai nevoie pentru a modifica o poza: instrumentele de selectie, brush-uri, forme, etc.   Poti edita poze deja existente pe calculatorul tau sau poti crea imagini de la zero. Aplica efectele de care ai nevoie pentru a face din pozele tale o opera de arta ;) De asemenea, poti face finisarile unei poze prin ajustarea contrastului, luminozitatii, balansul culorii etc. Sumo Paint are o gramada de instrumente cu care poti lucra foarte simplu asupra oricarei poze.   Sursa: makeuseof.com

Crezi ca stii o alta aplicatie mai buna decat Sumo Paint? Spune-ne si noua!!!

nerezolvat
Sfaturi IT 25 Ian 2013 14:33:00 5 raspunsuri 491 vizualizari

Raspunsuri ( 5 )

  • Filelist
   0
   29 Ian 2013 21:39:25

   foarte util tutorialul.. Multmuesc.

  • Radu Gabriel
   0
   07 Apr 2013 17:48:31

   Vaii... exact ce cautam. Tx aloTT!!! Nu este ca photoshop, imi lipsesc multe functii, insa, decat deloc... e bun si asta. Imi este foarte util la munca, unde, nu mi se da voie sa instalez programe piratate :)

  • Adrian
   0
   08 Apr 2013 22:29:32

   Mi-este foarte util la sali de net, unde, nu prea am acces la photoshop ca acasa. Pt. lucruri marunte iti faci treaba cu el.

  • ari
   0
   18 Apr 2013 17:40:26

   Un program excelent. Inainte de a va baga nasu in photoshop, recomand folosirea acestui program. E mult mai util pt. incepatori. Va ofera strictul necesar, fara sa va afundati / sa va impuiati capu cu mii de alte optiuni. Recomandat pt incepatori!

  • Ncc Roma
   0
   04 Mar 2014 09:28:47

   Nu este ca Photoshop-ul dar ai ok,mersi mult si spor la treaba

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.