Nimereste din prima cablul USB in portul sau

Report
blog
De cele mai multe ori nu nimerim din prima conectarea unui cablu USB sau chiar a unui stick USB. De cate ori mi s-a intamplat si mie sa incerc sa conectez un cablu si sa nu imi iasa din prima: incercarea 1 esuata , hai sa incerc si pe partea cealalta a cablului.Pff nici asa . Inseamna ca tot pe partea cealalta e. Da, asa e . Si uite asa pierzi timpul, cand ai putea sa inveti mici siretlicuri care iti vor aminti in acel moment cum trebuie conectat corect cablul USB. Vom avea porturi USB situate orizontal ca cele de la laptop , sau verticale ca cele de la calculator (cele din spatele unitatii).  

Pont pentru porturile USB orizontale:

                 

Tine minte ca pe orice cablu USB (chiar si pentru cablurile USB mini) exista semnul USB:

                Atunci cand tii un cablu USB pozitioneaza-ti degetul mare pe semnul USB cand il tii in mana. Astfel pentru porturile USB pozitionate orizontal semnul USB de pe cablu va fi intotdeauna in sus. Asa ca tinand cablul cum ti-am sugerat mai sus (cu degetul mare pe semnul USB) il vei putea conecta printr-o miscare naturala.

                             

Pont pentru porturile USB verticale:

                                            Pentru porturile USB situate pe verticala, semnul USB vine tot timpul spre latura dreapta a carcasei. Astfel pentru calculatoare ar trebui sa tii minte sa pui degetul aratator pe semn cand doresti sa conectezi un cablu la portul USB.   In cazul in care cablul tau nu are semnul USB pe el, atunci te poti ghida dupa cele 2 orificii de forma unor patratele . Pe partea celor 2 orificii ar fi trebuit sa fie semnul USB.   Daca nu tii minte care parte e buna iti poti face un mic semn cu ajutorul unei oje sau unei paste corectoare pe partea de plastic a mufei.   Astfel iti creezi propriul semn USB.   Tu ai alt pont?      
nerezolvat
Sfaturi IT 15 Oct 2011 12:44:16 0 raspunsuri 421 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.