Google va construi o imensa baza de date cu datele personale ale userilor. Vezi ce riscuri sunt pentru tine!

Report
blog

Noua politica de confidentialitate a companiei Google, care va intra in vigoare incepand cu 1 Martie 2012, este o combinatie a politicilor tuturor site-urilor din reteaua Google, precum Gmail, Google Maps, Google+, YouTube, Picasa si inca 60. Orice informatie ce o vei dezvalui unui site dintre cele mentionate va si share-uit in celelalte din retea.

Te intrebi daca este posibil sa nu accepti aceasta politica de confidentialitate? Ei bine, acest lucru este cel mai revoltator. Nu vei avea cum sa o respingi.

Alegerile tale facute pe siteul Youtube pot afecta rezultatele cautarilor in Google, iar utilizarea hartilor din Google Maps vor duce la personalizarea tipului de reclame pe are il vei vedea incorporate in site. In viitorul apropiat, Google va avea o imensa baza de date cu toate informatiile si preferintele tale personale, de la orientarea politica pana la ce tratamente urmezi.

Si din pacate nu avem ce face. Nu putem sa ne oprim din utilizarea site-urilor din reteaua Google. Nu prea mai putem trai fara ele. A devenit un obicei.

In ciuda acestor probleme, Google insista ca aceasta schimbare este in intereseul utilizatorilor, deoarece compania va putea adapta continutul intr-un format personalizat pentru fiecare user in parte, conform preferintelor lui.

Citeste noua politica de confidentialitate Google.

 

Tu ce parere ai? Crezi ca e ok daca toate site-urile vor stoca informatiile tale preferate? Eu unul ma simt constrans si nesigur!

nerezolvat
Sfaturi IT 16 Feb 2012 10:54:52 0 raspunsuri 410 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.