Facebook pregateste schimbari majore!

Report
blog

Ai observat ceva diferit astazi pe Facebook? In partea de sus a paginii apare o imagine cu un mesaj prin care Facebook ne arata cum fac ei bani din reclame si de ce.

La prima vedere, o decizie ciudata din partea lor, ba chiar inutila. Dar daca analizezi ultimele modificari din cadrul platformei si ultimele zvonuri, e destul de clar de ce au facut aceasta miscare.

Este clar ca din 2012 vom avea mai multe reclame si in locuri mai vizibile. Probabil, pentru inceput, in News Feed. Cei de la Facebook stiu cat de mult urasc utlizatorii reclamele care sunt plasate in locuri nepotrivite, dar tot ei stiu ca utilizatorii urasc si mai mult sa plateasca pentru a utiliza Facebook, asa ca incearca ei sa ne explice ca prin reclame reusesc sa acopere costurile de intretinere ale platformei si ca doar asa utilizatorii pot continua sa socializeze gratuit.

Un asemenea gest de transparenta din partea lor cred ca va avea consecinte si pe termen lung: nu m-ar mira sa introduca relcame gen pop-up sau sa gaseasca "solutia de mijloc": sa platesti o suma pe an ca sa nu iti mai apara reclame deloc.

Pe tine te-ar deranja sa vezi reclame in News Feed?

nerezolvat
Sfaturi IT 22 Dec 2011 10:55:48 0 raspunsuri 324 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.