[DOWNLOAD] Cele mai bune aplicatii pentru Windows - Pachet complet

Report
blog

De fiecare data dupa ce instalezi Windows-ul dai peste aceeasi problema: nu mai ai apicatiile tale favorite instalate. Nu ai la ce sa asculti muzica, nu ai un browser performant de pe care sa verifici mailul si nici un video player eficient. Asa ca ne-am gandit sa adunam intr-un singur articol cele mai importante si folosite aplicatii pentru fanii Windows, cu link-uri de download. Enjoy!

   

Browsere WEB

 

Opera

Recomandam acest browser pentru ca este performant, consuma putine resurse, are cele mai multe optiuni si ofera setarea Turbo pentru cei cu internet de viteza mica. Singura problema ar fi ca unele site-uri (foarte putine) nu sunt adaptate pentru acest browser.  

Chrome

Acest browser este foarte rapid, perfect pentru cei care folosesc foarte mult Google, integrand multe din optiunile motorului de cautare. Integreaza foarte bine cele mai noi tehnologii web si este bun pentru online gaming. Consuma foarte multe resurse si nu este indicat sa ai mai mult de 20 de tab-uri deschide simultan.

 

Mozilla Firefox

Este un browser performant, cu multe tipuri de add-pn-uri care completeaza anumite lacune, este rapid si suporta cele mai noi tehnologii. Ca si Opera, are posibilitataea de a sincroniza informatiile pe mai multe device-uri si condumam ai putine resurse decat Chrome.

Aplicatii Office

 

OpenOffice.org

Este rapid, este performant, stie sa faca mai multe lucruri decat Microsoft Office, poate salva documente in PDF, este open source si cel mai important este GRATUIT.

AbiWord

Este varianta Light a OpenOffice, pentru cei care vor doar o aplicatie pentru dactiolografiere nu au nevoie de toate optiunile incluse in suita OpenOffice sau Microsoft Office.

Nitro PDF Reader (32-bit)

Reader-ul acesta este indicat celor care vor sa vizualizeze/editeze/adauge comentarii si sticky notes la fisiere PDF. Nitro este foarte rapid si poate transforma alte fisiere in format PDF, facand-ul mai cautat decat Adobe Reader.

Playere Audio

 

Winamp

Este o aplicatie foarte folosita si indragita deoarece in ultimii ani i-au fost aplicate modificari majore, inmbunatatindu-l consistent.

iTunes

ste perfect mai ales pentru utilizatorii de produse Apple, cum ar fi iPod-ul. Ofera foare multe optiuni interesante, insa are si mici probleme, cum ar fi instabilitatea aplicatiei.

MediaMonkey Standard

MediaMonkey ofera mai multe optiuni decat iTunes si este mai stabil. Contine instrumente utile care te ajuta sa-ti pastrezi colectia foarte bine organizata. Ca plusuri, acesta mai contine si un CD/DVD burner si posibilitatea de a se sincroniza cu device-uri mobile.

Aplicatii pentru Chat si IM

 

Pidgin

Acest client IM open source suporta Yahoo, MSN, AIM si Google si are o gramada de plug-in-uri. Este recomandat pentru comunicare de tip chat (text only).

Trillian

O alternativa mai stilata a Pidgin-ului, Trillian ofera support pentru Google, MySpace IM, Skype si Facebook, dar si pentru AIM, ICQ, MSN, Yahoo si IRC.

Skype

Skype este perfect in primul rand pentru video chat datorita performantelor obtinute si a caracteristicilor sale. Acesta ofera o calitate de neegalat pentru sunet si video.

Torrente

 

uTorrent

Il recomandam pentru ca foloseste foarte putine resurse, are o interfata foarte simpla si contine si o bara de cautare pentru torrentul dorit de tine.

Clienti de email

 

Mozilla Thunderbird

Recomandam Thunderbird pentru ca stie sa combine organizarea cu inovatiile si pentru add-on-urile sale, dar si pentru ca este gratuit. at it gets updated regularly.

Opera

Browser-ul Opera include si un client de email foarte performant, dar nu la fel de flexibil ca Thunderbird. Daca nu ai bnevoie de multe optiuni si de o aplicatie separata pentru emailuri, clientul Opera este perfect pentru tine.

Editoare de imagini

 

GIMP

La fel ca binecunoscutul program Photoshop, GIMP are aceleasi optiuni si ba chiar mult mai multe instrumente foarte usor de manevrat cum ar fi lentilele pentru deformare, indepartarea culorii rosu din ochi. Te lasam pe tine sa descoperi calitatile acestui program.

Paint.NET

Daca ai nevoie doar de retusari ale pozelor, Paint.NET este o excelenta alegere. Include toate optiunile esentiale precum crop-ul, rotarea, redimensionarea, ajustarea culorilor si crearea de colaje.

Gadwin PrintScreen

Gadwin PrintScreen este o aplicatie gratuita ce are caracteristici sofisticate si o interfata usor de navigat si care te ajuta sa personalizezi foarte usor imaginile. Aplicatia contine un instrument prin care poti face capturi de ecran pe care mai apoi le poti edita.

Playere Video

 

KMPlayer

KMPlayer este cel mai puternic player video ce include o multime de optiuni avansate si suporta cele mai importante tipuri de fisiere.

VLC Media Player

Playerul de care ai nevoie este VLC Media Player. Suporta orice tip de fisier, iar faptul ca este o aplicatie open sourcedeste foarte important pentru ca vor exista mereu imbunatatiri si noi optiuni.

Aplicatii social metworking

 

TweetDeck

Aplicatia TweetDeck este intretinuta chiar de cei de la Twitter, iar acum te poti bucura de clientul de Windows, astfel vei vedea lista cu tweeturi si vei controla mult mai usor butoanele aplicatiei.

Seesmic Desktop (AIR)

Seesmic Desktop reprezinta o alta alegere interesanta pentru utilizatorii de Twitter si Facebook. Aplicatia bazata pe Adobe AIR colecteaza toate statusurile din toate conturile tale intr-un singur feed. Vei vedea acest feed pe o singura coloana, si vei avea posibilitatea de a cauta dupa un termen sau vei putea introduce updateurile tale printr-un camp de text, asemenea unui mini browser.

   
nerezolvat
Sfaturi IT 11 Apr 2012 08:29:33 0 raspunsuri 887 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.