Descopera acum cum poti avea pe desktop indicatorii pentru activitatea hardiskului, Caps Lock, Num Lock!

Report
blog

Multi dintre cei care au laptop sau cei cu calculatoare mai vechi cunosc problema lipsei ledurilor de atentionare pentru Caps Lock, Num Lock sau chiar pentru activitatea HDD-ului, dar si alti indicatori importanti. De multe ori am patit, cand scriam un mail sau pe mess unui prieten sa patesc sa tastez jumatate de propozitie cu litere mari, din cauza apasarii involuntare a tastei Caps Lock si a lipsei unei notificari cum ca a fost apasata. Un alt eveniment neplacut este atunci cand vrei sa faci niste cacule rapide si tastezi pe numpad, crezand ca folosesti cifrele, cand tu de fapt apasai pe Home, PgUp, etc.

 

Pentru multi, aceste accidente sunt foarte frustrante si provocatoare de nervi, asa ca ne-am gandit sa iti venim in ajutor, prezentandu-ti aplicatia TrayStatus.

Aceasta aplicatie poate fi instalata pe aproape toate versiunile de Windows, deci sunt sanse mari sa iti mearga si tie: Windows XP, Vista (x86/x64), Windows 7/8 (x86/64), 2000 SP4, 2003 and 2008. Este foarte important faptul ca TrayStatus functioneaza si pe Win8, deoarece majoritatea calculatoarelor care ruleaza Windows 8 au ecrane tactile si nu au in componenta si o tastatura fizica, asa ca e foarte important sa ai indicatorii de CapsLock, NumLock, etc. la indemana, pe desktop.

Pe langa indicatorii de Caps si NumLock, TrayStatus mai ofera indicatori de activitate si pentru tastele Alt, Ctrl, Shift si Win, dar si pentru un indicator pentru activitatea HDD-ului(citire/scriere). Acesta din urma este important pentru mine, de multe ori avand nevoie sa stiu daca HDD-ul "gandeste" sau e in idle.

Tocilarii recomanda aceasta aplicatie bine gandita si considera ca este un mare atu pentru cei care folosesc Windows 8 sau detin si folosesc laptopul.

DOWNLOADEAZA TRAYSTATUS DE AICI

   
Sursa: addictivetips.com
nerezolvat
Sfaturi IT 07 Dec 2012 10:57:26 1 raspunsuri 2175 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • Cou
   0
   25 Apr 2013 20:57:48

   Chiar aveam nevoie de asa ceva! Mersi mult!

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.