Cum poti vedea ce informatii detine Facebook despre tine: ce aduce nou butonul "Download Your Information"

Report
blog

Butonul "Download your Information" exista de ceva timp, insa nu a fost promovat de Facebook si nici nu iti oferea toate informatiile pe care le detine reteaua de socializare. Abia astazi Facebook a facut un anunt oficial despre functiile butonului.

Vei putea afla mai multe tipuri de informatie despre contul tau, cum ar fi cererile de prietenie, numele anterioare (daca ai avut) si chiar adresele IP de unde te-ai logat la retea. Aceste informatii vor putea fi accesate in viitorul apropiat, Facebook incepand deja updatarea bazelor de date downloadabile.

Butonul "Download you Information" il poti gasi in Account Settings. Momentan, poti obtine de la Facebook o baza de date care contine aproape toata activitatea ta in cadrul retelei, cum ar fi pozele, mesajele, lista prietenilor si a conversatiilor de tip chat. Prin noul sistem vei putea afla cand si de unde ai accesat contul.

Cum ti se pare initiativa Facebook? Chiar crezi ca au de gand sa fie complet transparenti cu privire la informatiile pe care le detin despre tine sau e doar un foc de paie menit sa calmeze situatia tensionata?

 
nerezolvat
Sfaturi IT 12 Apr 2012 15:06:33 3 raspunsuri 455 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • d-petre
   0
   12 Apr 2012 16:22:36

   Nu e un foc de paie ... chiar vor arata ce informatii detin dar niciodata nu vor recunoaste si cum au folosit acele informatii.

  • gabi
   0
   13 Apr 2012 23:52:03

   da. foc de paie! doar o g?selni?? pentru a acoperi alte moduri de folosire ?i distribuire a informa?iei despre fiecare cont.

  • Andrei
   0
   01 Iun 2013 14:16:44

   Este doar o gaselnita menita sa ia ochii maselor. Faptul ca pun la dispozitie functia aceasta nu aduce nici o indreptatire pt modul in care ei folosesc datele acestea fara permisiunea utilizatorilor

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.