Cele mai tari widget-uri pentru tabletele cu Android

Report
blog

Widget-urile sunt cele mai puternice unelte ale Android-ului, iar acum, cu marimea mare a ecranului tabletei, aceste widget-uri sunt mai atractive ca niciodata. Widget-urile sunt programe ce ruleaza live pe ecranul principal ce te ajuta sa vezi ultimele stiri sau vremea si nu numai. In mod implicit, Google include pe Android o multime de widgeturi utile, dar vei gasi mult mai multe care te vor fascina. Ai mai jos o lista cu widget-uri exceptionale:

HD Widgets

HD Widgets este disponibil la pretul de 2$ si ofera un set foarte mare de optiuni pentru ecranul principal al tabletei tale. Poti alege sa-ti apara pe tot ecranul prognoza pe 5 zile sau doar un banner cu timpul si temperatura. Fiecare widget este customizabil: poti modifica modul in care arata, stilul ceasului si poza de fundal, ba chiar include si un panou interactiv pentru widget-uri, daca ai nevoie. Apasand zona de vreme al oricarui widget, apare o interfata in care va fi descrisa amanuntit toata informatia despre vreme din zona ta.

AccuWeather for Honeycomb

Desi este mult mai putin robust decat HD Widgets, aplicatia AccuWeather for Honeycomb are cateva widgeturi minunate pentru vreme. AccuWeather furnizeaza un singur widget pentru ecranul principal, prin care afiseaza temperatura si alaturi conditiile meteo pentru zona pe care ai selectat-o. Latura minunata a acestui widget este faptul ca poate raporta conditiile meteo din mai multe orase: tu vei alege numarul de locatii, iar apoi poti parcurge aceasta lista pentru a vedea starea vremii pentru fiecare zona, direct de pe ecranul principal. Am uitat sa spun ca AccuWeather pentru Honeycomb este un widget gratuit.

Plume

Vrei sa stii tot timpul tweet-urile noi fara sa parasesti ecranul principal? Instaleaza Plume for Twitter. Plume ofera diferite widget-uri pentru ecranul principal a tabletei, care sunt redimensionabile in functie de nevoile tale. Widget-urile Plume ofera o vizualizare in forma de timeline a tweet-urilor , impreuna cu multe alte optiuni pentru vizualizarea mesajelor directe. De asemenea, poti compune tweet-uri noi direct din acest widget. Plume este disponibil in varianta gratuita, insa iti vor aparea diverse anunturi. Daca vrei sa scapi de aceste reclame poti cumpara varianta premium la pretul de 3$.

FriendCaster Tab for Facebook

Atat aplicatia oficiala Facebook pentru Android cat si widget-ul Facebook pentru Android nu au tinut cont si de tablete. Astfel, poti folosi FriendCaster Tab for Facebook ce ofera un widget si o interfata Facebook optimizata pentru tablete. FriendCaster este un widget extrem de simplu, curat si redimensionabil, care te lasa sa navighezi de-a lungul news feed-ului Facebook direct de pe ecranul principal al tabletei tale. Partea frumoasa este ca poti downloadata gratuit FriendCaster.

Google+

Pentru a avea toate widget-urile sociale posibile, nu trebuie sa uitam de aplicatia gratuita de la Google, Google+. Aceasta vine cu doua widget-uri diferite, optimizate pentru tablete. Primul widget, Google+ photos, ofera o vizualizare interactiva a ultimelor poze postate de prietenii tai pe Google+. Poti naviga prin lista de poze trangand cu degetul in sus sau in jos interfata sau poti atinge o poza pentru a o deschide sa o vezi in full-screen. Al doilea widget iti arata ultimele postari ale persoanelor din cercurile tale Google+. Poti seta sa vezi toate update-urile din toate cercurile sau te poti focusa pe unul singur.

Google Voice

Daca utilizezi serviciul gratuit Google Voice, iti vei dori cu siguranta widgetul oficial Google Voice. Acest widget se integreaza foarte bine pe tabletele cu Android, astfel tu vei putea naviga usor prin inbox-ul Google Voice din contul tau Voice, pentru a citi ultimele mesaje si mail-uri tip voce. Widget-ul are comenzi rapide (activate printr-o singura atingere), prin care poti compune mesaje noi sau pentru a deschide interfata Voice. Acest widget este redimensionabil, fiind un avantaj pentru acele persoane ce au prea multe mesaje in inbox.

Google Reader

Aplicatia Google Reader de la Google ofera o vizualizare navigabila a feed-urilor tale. Poti configura widget-ul sa iti apara toate elementele sau te poti focusa pe un anume feed, sau poti urmari un grup de feed-uri. Poti seta chiar si widget-uri Reader multiple, spre exemplu, unul sa afiseze feed-uri despre tehnologie iar altul sa afiseze feed-uri din alta categorie. Widgetul Google Reader este de asemenea redimensionabil si are si un buton prin care se updateaza feed-urile manual. Ca si celelalte aplicatii de la Google, Google Reader este gratuit.

Sursa: Pcworld.com  

Tu ce widget-uri folosesti pe tableta ta cu Android? Asteptam cu nerabdare sa ne spui!

   
nerezolvat
Sfaturi IT 26 Mar 2012 10:59:06 0 raspunsuri 1203 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.