Cele mai inovative tehnologii lansate saptamana trecuta

Report
blog

1. Mouse-ul Thermaltake Level 10 M

Acest mouse este rezultatul colaborarii diviziilor de design Thermaltake si BMW Designworks USA, ei reusind sa creeze o piesa ingenioasa care la prima vedere pare sa fie din alt timp si spatiu. Nu se stiu multe informatii despre misteriosul dispozitiv, dar exceptie face aceasta poza splendida si promisiunea de a iesi pe piata in primavara acestui an.   Aceasta piesa este prima din seriile de periferice pentru gaming create de Thermaltake si  BMW Designworks.  

2. Nike+ FuelBand

Pune-ti Nike+ FuelBand la incheietura mainii si acesta va tine evidenta activitatii tale de-a lungul zilei, reconpensandu-te cu “puncte combustibil(fuel)“ pentru caloriile arse, pasi  si timp.   Minunatul dispozitiv se poate sincronza cu un iPod Touch si astfel poate urmari efortul fizic depus de tine pe parcursul zilei.   De luna viitoare, vei putea chiar sa-ti distribui live datele pe Twitter si Facebook!    

3. Trapa solara OLED

Tehnologia OLED pe care am vazut-o recent este destul de uimitoare, dar acum BASF si Philips au creat OLED-uri transparente care pot fi montate in tavanele masinilor. Avantajul? Vei putea sa opacizezi acele OLED-uri atunci cand soarele este prea stralucitor, sau cu o simpla apasare de buton vei avea tavanul masinii transparent.   Pe langa aceste beneficii, OLED-urile  transparente pot fi combinate cu celule solare transparente, astfel acestea vor putea sa genereze electricitate cat timp masina sta in parcare toata ziua. Acest concept face parte din programul OLED 2015.    

3.“Ferestrele oportunitatii” ale companiei GM

Aceste display-uri transparente, pozitionate pe geamurile locurilor din spate ale masinii ar face ca drumul lung sa nu mai para atat de plictisitor. Bineinteles pentru pasagerii de pe acele locuri, nu si pentru sofer.   GM a invitat cercetatori si studenti pentru a crea aplicatii ce vor fi utilizate pe aceasta tehonologie numita “sticla inteligenta”, chiar daca producatorul spune ca nu va crea in viitorul apropiat masini cu o astfel de tehnologie.    

4.Streaming live cu camera video .NU e necesara conectarea la PC

  Camera Live Shell face ca redarea video in timp real sa fie mult mai usoara, avand in vedere ca se transmite direct de la acest dispozitiv, fara a fi nevoie de un PC. Pentru o suma de numai 299$ vei putea trasmite video pe site-ul Ustream prin Wi-Fi, Ethernet sau router mobil.     In fiecare zi tehnologia face un pas mare inainte, aducandu-ne dispozitive inovative, masini si gadget-uri extraordinare.   Sursa: Mashable  
nerezolvat
Sfaturi IT 25 Ian 2012 12:31:36 0 raspunsuri 355 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.