Cele mai distractive aplicatii de Paste pentru iOS

Report
blog

Va veni in curand Pastele, o perioada in care te vei relaxa, asa ca, iti prezentam cele mai grozave aplicatii tematice pentru iOS care te vo tine ocupat pe tine sau pe copiii tai.

Easter Bunny Scanner

 

Aceasta aplicatie te va ajuta sa iti astamperi copiii entuziasmati de venirea iepurasului.

Aplicatia scaneaza copilul utilizand un sistem de apreciere de la obraznic la cuminte, astfel unui copil obraznic Bunny Scanner va afisa un nou crapat, iar unui copil cuminte se va afisa o lumina verde si cateva oua de Paste frumos decorate.

Dezvoltatorii au creat aceasta aplicatie mai mult pentru parinti.

Parintii vor putea sa isi tina sub control copiii obraznici modificand rezultatele aplicatiei dupa dorinta lor.

Aplicatia costa 99 centi, insa exista si in varianta gratis insa contine reclame.

Easter Cards

 

Easter Cards de la Vukee este o aplicatie prin care poti trimite felicitari celor apropiati tie.

Aplicatia este gratuita si poti crea foarte simplu felicitari unice de Paste sau imagini traznite care mai apoi le poti trimite prietenilor sau rudelor prin email sau le poti posta pe Twitter, Facebook sau Flickr.

Easter Expressions

 

Easter Expressions este o aplicatie gratuita ce genereaza felicitari. Tu va trebui sa alegi backgroundul si obiectele (oua, flori, iepurasi sau alte ornamente) ce le doresti in felicitarea ta, sa aranjezi si sa trimiti prin email familiei sau prietenilor tai.

Dezvoltatorii acestei aplicatii, Muffinslabs, au introdus si varianta pentru iPad denumita Easter Expressions HD Pro, insa costa 1.99$.

Easter Collage

  Aceasta aplicatie gratuita pentru iPad te va ajuta sa creezi amintiri! Vei crea colaje cu fotografiile facute de Paste si astfel iti vei aminti de fiecare data cantd te vei uita la ele de vacanta de Paste preferata. Dezvoltatorul Dirk Bost a oferit o multime de template-uri din care poti alege si care te vor ajuta sa creezi colajul perfect. Aplicatia suporta toate actiunile multitouch ale tabletei de a roti, misca sau mari pozele , si de asemenea crearea de layere transparente si adaugarea de text stilizat.

Easter Egg Design Generator

  Easter Egg Design Generator este o aplicatie gratuita ce iti va oferi tie si copiilor tai multa inspiratie pentru a decora ouale de Paste. Exista mai mult de 30 de culori si modele din care poti alege sau daca nu esti decis iti alege aleatoriu un design. Din cauza faptului ca este o aplicatie gratuita va trebui sa te astepti la afisarea eventualelor reclame.

Easter Egg Spin & Color

  Easter Egg Spin & Color este o alta aplicatie gratuita ce te lasa sa decorezi oua in 3D, astfel vei putea roti oul pentru a-i vedea toate partile.

Easter!

  Easter! Este o aplicatie dezvoltata de Onteca ce iti va afisa zilele si minutele pana la Paste si de asemenea iti va arata pe unde merge Iepurasul de Paste. Exista chiar un blog scris de Ierpurasul de Paste care iti povesteste cum si de unde sunt colectate ouale. Aplicatia costa 99 centi.

Easter Bunny Coloring Book

  Tine copiii ocupati cu aceasta aplicatie! Micii artisti vor putea alege din multimea de template-uri si le vor putea colora. Aceasta aplicatie dezolvotata de HD Publishing are si aceasta pretul de 99 centi.

Easter Fun For Kids

  Aceasta aplicatie de la TPK Studio ofera 6 jocuri tematice de Paste si alte activitati destinate amuzamentului :) Tic Tac Toe si Hang Rabbit (asemenator cu jocul Spanzuratoarea) sunt cateva exemple disponibile din ceea ce ofera aplicatia la pretul de 99 centi.

Easter Memory HD

Un joc de memorie pentru iPad este binevenit! Aceasta aplicatie de la Fingersgames are patru nivele de dificultate, astfel devenind perfect in cazul in care ai copii pe care trebuie sa ii distrezi :) . La acest joc de 99 centi pot participa mai multi copii de varste diferitede .

Easter with Bunny, Rabbit, and Me

  Easter with Bunny, Rabbit, and Me este o aplicatie gratuita care a fost creata pentru Visuals Work de catre Lorrie Ann Harrington. Dezvoltatoarei i-a venit aceasta idee de aplicatie atunci cand incerca sa isi invete copilul cu autism cuvinte noi si abilitati de comunicare sociala. Sursa: Pcworld.com  

Tu ce aplicatii de acest gen ai intalnit si ti-au placut?

   
nerezolvat
Sfaturi IT 10 Apr 2012 14:18:08 0 raspunsuri 1698 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.