Cele mai bune aplicatii ale saptamanii (Android & iOS)

Report
blog

In acest moment exista atatea aplicatii, ba pentru Android, ba pentru iPhone sau Windows , incat devii coplesit. Nu mai stii care dintre aplicatii sunt si noi si bune? Ai mai jos o mica lista cu cele mai bune aplicatii ale saptamanii:

 

Airbind pentru Android

 

Airbind sincronizeaza wireless libraria ta de iTunes cu dispozitivul tau cu Android. Va trebui sa downloadezi aplicatia gratuita pentru PC sau Mac si aplicatia pentru Android.

Instaleaza clientul pe PC sau pe Mac, iar apoi lanseaza aplicatia Airbind pe dispozitivul Android. Airbind va descoperi imediat libraria iTunes si cu un singur click va incepe sincronizarea.

 

[button link="http://www.airbind.com/" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia[/button]      

Cinemagram pentru iPhone

   

Cinemagram e cel mai usor mod posibil prin care poti crea animatii gif. Inregistreaza un filmulet scurt, animeaza o portiune , adauga un filtru si in cateva secunde aplicatia va genera o animatie gif. Rezultatul il vei putea share-ui prietenilor pe Facebook sau Twitter. Totul costa 1.99$.

[button link="http://itunes.apple.com/app/cinemagram/id487225881?mt=8" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia[/button]        

Shortcut penru iPhone, Android si Windows

   

Producatorul aplicatiei Shortcut nu a crezut in codurile QR, asa ca a conceput o tehnologie alternativa ce functioneaza precum codurile QR dar fara acea imagine. Aplicatia Shortcut este chiar o scurtatura intre lumea reala si Internet: cu o simpla poza capturata cu un articol dintr-un ziar/revista vei putea sa te conectezi instantaneu pentru a vizualiza versiunea digitala a articolului. De asemenea , poti folosi aplicatia pentru a captura reclame, afise, panouri, ca apoi sa afli mai multe despre ele. Aplicatia Shortcut este gratuita, asa ca descarca si instaleaza!

[button link="http://www.kooaba.com/en/products/shortcut" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia[/button]        

Tweetbot 2.0 pentru iPad si iPhone

   

Tweetbot este un client Twitter care are o personalitate puternica. Aplicatia Tweetbot are o interfata bine lucrata, sunete si animatii minunate si multe optiuni precum timeline-urile multiple si miscari inteligente. Te-am facut curios? Descarca aplicatia Tweetbot (pe care o gasesti la pretul de 2.99$ pe App Store) si vezi cu ochii tai despre ce e vorba!

[button link="http://tapbots.com/software/tweetbot/" type="icon" newwindow="yes"] Descarca aplicatia[/button]         Iti sugerez si alte aplicatii pe care le-ai putea gasi folositoare:  

5 aplicatii pentru Android care te mentin in forma

sau

5 aplicatii utile care te ajuta sa iti gestionezi contul Twitter

   
nerezolvat
Sfaturi IT 12 Feb 2012 21:48:56 0 raspunsuri 1413 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.