Cele mai bune 5 browsere pentru Android-ul tau

Report
blog

Cei mai multi utilizatori de smartphone prefera acest tip de device in locul unui telefon obisnuit pentru ca pot efectua taskuri online pe un dispozitiv ce il poti tine in palma. Smartphone-urile iti permit sa trimiti si sa primesti email-uri, sa socializezi pe retele sociale si sa navighezi pe internet. Toate dispozitivele cu Android vin cu un browser foarte simplu preinstalat, fiind o componenta standard de navigare.

Cu toate acestea, tu poti sa cauti si sa iti instalezi un browser pe placul tau, care sa poata sa iti satisfaca toate nevoile. Asadar, poti gasi pe piata Android multe alternative la browserul preinstalat, care se instaleaza foarte usor si pot oferi optiuni aditionale care te vor ajuta.

Lista de mai jos cu browsere pentru Android este aranjata alfabetic si toate acestea au optiuni minunate. Vezi daca ti se potriveste unul dintre acestea!

1. Chrome Beta

Ppret: Gratuit Download: Chrome for Android Beta (Ice Cream Sandwich / Android 4.0)

In cazul in care utilizezi browserul Chrome si pe calculatorul personal, cu siguranta vei dori sa il ai si pe dispozitivul tau mobil cu Android. Acest browser a fost lansat in februarie 2012, incercand sa adune toate optiunile tale favorite, precum deschiderea paginilor web in taburi diferite si comutarea intre taburile deschise sau functia de sincronizare cu browserul de pe PC, astfel taburile deshise pe calculator pot fi deschise automat pe dispozitivul mobil. Din punct de vedere al securitatii si confidentialitatii, Chrome pentru Android suporta extensii de genul ScriptNo si de asemenea include modul Incognito.

2. Dolphin Browser HD

Pret: Gratuit Download: Dolphin Browser HD

Dolphin Browser HD,impreuna cu varianta mini Dolphin Browser Mini (creata pentru dispozitivele mai invechite sau mai lente) au fost create de echipa Dolphin special pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete. Dolphin ofera obisnuita navigare cu taburi si managementul bookmarkurilor, dar vine de asemenea si cu o integrare perfecta a gesturilor, astfel acest browser va fi manevrat foarte usor pe un dispozitiv cu touchscreen. Adaptarea la utilizarea acestui browser prin gesturi iti va lua cateva minute, dar din momentul in care te obisnuiesti cu el, nivelul de confort si viteza de navigare vor creste semnificativ. Dolphin HD suporta un numar foarte mare de add-on-uri, astfel tu vei putea sa il customizezi asa cum doresti.

3. Firefox pentru Android

Pret: Gratuit Download: Firefox for Android

La fel ca si Chrome-ul, acest browser este deja binecunoscut. Firefox pentru Android este un browser complet ce iti permite sa importi toate setarile favorite pe care le ai instalate deja pe PC: Poti sa sincronizezi bookmarkurile, sa utilizezi diferite teme, sa adaugi extensii si sa sincronizezi toate parolele si istoricul paginilor web.

Aceasta capacitate de a-ti aduce toate setarile facute pe aplicatia de pe PC pe browserul instalat pe dispozitivul mobil reprezinta un mare atu pentru varianta de Firefox Android. Comunitatea de dezvoltatori Firefox a lansat deja multe unelte puternice si utile care te vor ajuta pe parcursul navigarii pe internet si cel mai important, poti alege exact ce ti se potriveste si ce iti doresti.

4. Browserul Opera Mini

Pret: Gratuit Download: Opera Mini for Android

Browserul Opera pentru dispozitivele mobile cu Android exista in doua variante, cel obisnuit Opera Mobile si versiunea Mini. Opera Mini comprima datele inainte de a le primi pe telefon, astfel paginile se vor incarca mult mai repede si vei economisi cu pana la 20% din dimensiunea datelor alocate.

5. Browserul Skyfire

Pret: Gratuit Download: Skyfire Web Browser

Skyfire este un alt browser special creat pentru dispozitivele mobile care prioritizeaza viteza de navigare si buna utilizare a spatiului. Browserul ofera cateva caracteristici sociale extraordinare, poate parsa videoclipuri Flash in HTML5, astfel incarcarea video se va face mult mai usor si se vor utiliza mai putine resurse. Skyfire prezinta o integrare perfecta cu Facebook si Twitter cu ajutorul vizualizarii rapide ale acestor retelele sociale, astfel vei putea tine pasul cu prietenii tai si vei sti tot timpul ce se intampla. O alta optiune utila al browserului este User Agent prin care poti comuta intre varianta de mobil cu vizualizarea paginilor in marime normal.

Tu pe care il folosesti?

   
nerezolvat
Sfaturi IT 29 Iun 2012 08:09:20 3 raspunsuri 875 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • laurentiu
   0
   25 Apr 2012 10:02:08

   recomand Dolphin. merge super bine.

  • Dan
   0
   29 Iun 2012 14:53:35

   preferatul meu de peste 1 an este Dolphin Browser HD. Cheers!

  • etuva50
   0
   09 Sep 2012 11:32:06

   Dolphin e nr.1 ... e fain ca vezi ferestrele exact ca si pe PC , iar utilizarea gesturilor e bestiala :D

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.