VIDEO Cea mai eficienta alarma pentru trezitul de dimineata

Report
blog

Stim cu totii ce inseamna trezitul dis de dimineata si cat de greu este sa ne trezim din prima atunci cand suna alarma de la telefon si cu siguranta cei mai multi dintre noi apasa butonul Snooze de mult prea multe ori, astfel incat ajungem sa alergam disperati spre servici sau spre scoala, pentru a nu intarzia (din nou).

Acum va fi mai usor sa te trezesti imediat dupa ce suna alarma telefonului datorita aplicatiei pentru Android Goob Alarm.

Creatorii acestei aplicatii au gasit o solutie ingenioasa pentru a te impulsiona sa te trezesti, mai exact, alarma telefonului nu se va opri decat cand te vei ridica din pat si vei apropia telefonul de router-ul wireless. Da, telefonul trebuie sa aiba activat wireless-ul pentru ca alarma sa functioneze. E cat se poate de simplu: cand setezi alarma, stai cat mai aproape de router pentru ca acesta sa identifice puterea semnalului maxim (intervalul este 0-100, 100 find semnalul cel mai puternic). Apoi vei transmite aplicatiei cat de aproape va trebui sa fii de router pentru ca alarma sa se opreasca.

Daca patul este departe de router, seteaza dismiss type "run to wifi" . Daca patul este aproape de router seteaza "run from wifi", prin aceasta setare alarma se va opri cu cat te indepartezi de router si impicit de pat. :)

    [button link="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygel.goobalarm" color="green" newwindow="yes"] Downloadeaza aplicatia Goob Alarm[/button]
nerezolvat
Sfaturi IT 07 Apr 2012 13:30:49 1 raspunsuri 467 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • Cata
   0
   10 Apr 2012 22:19:55

   pentru ios exista asa ceva?

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.