Aplicatia "Whostalksme" sau "Cine te urmareste indeaproape?" este un SCAM!

Report
blog

Nu inteleg cum de utilizatorii Facebook inca mai cad in plasa acestor aplicatii scam, de genul "whostalksme". Au existat zeci, daca nu sute de astfel de aplicatii care s-au dovedit a fi niste mizerii, care in cel mai bun caz doar postau pe wall-ul tau diverse chestii, sau in cel mai rau caz, accesau poze si informatii personale din contul tau Facebook.

Oameni buni, nu mai fiti naivi! Facebook a declarat de mai multe ori ca astfel de aplicatii nu au cum sa arate numarul de vizitatori ai unui profil opentru ca nu exista posibilitatea de a contoriza astfel de informatii, fiind impotriva politicilor Facebook.

De cateva zile, News Feed-ul meu e plin de poze create de o astfel de aplicatie, de data asta in limba romana : "Cine te urmareste indeaproape?". Nu am avut rabdarea necesara sa verific ce actiuni nocive desfasoara aplicatia odata ce ai activat-o, dar este clar ca e inca o mizerie creata pentru a spam-ui sau culege informatii de la utilizatorii Facebook.

Din punctul meu de vedere, aceste aplicatii nu ar trebui ignorate,ci ar trebui sa dam toti "Report" catre Facebook pentru a descuraja dezvoltarea altor aplicatii de acest gen.

nerezolvat
Sfaturi IT 16 Mar 2012 11:13:20 4 raspunsuri 646 vizualizari

Raspunsuri ( 4 )

  • Peles Melissa
   0
   16 Mar 2012 17:51:09

   ....

  • anca gherghina
   0
   16 Mar 2012 20:16:45

   buna!!!!!!!!

  • Andrei
   0
   19 Mar 2012 21:38:41

   Si daca am pe cineva care a dat like (nu, chiar nu am fost eu :)) ) cum pot sa vad daca e ceva infectat?

  • Andrei
   0
   19 Mar 2012 22:00:16

   Aham, multumesc mult.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.