Ai de modificat o poza? Acum poti face acest lucru direct online! Vezi cum!

Report
blog

Atunci cand cineva pomeneste de editarea de poze, te gandesti la instalarea unui program complex. Insa pentru a edita poze, adica pur si simplu sa le redimensionezi, sa le tai ori sa le adaugi anumite efecte si filtre, sa adaugi texte sau alte layere, poti incerca instrumente online.

Acum, nu va mai trebui sa downloadezi sau sa instalezi nici un program. Totul se va face cu ajutorul a catorva click-uri.

Nu iti vine sa crezi? Incearca aceste instrumente cloud based care iti vor transforma pozele in adevarate opere de arta :) :

1.PicMonkey

 

PicMonkey este un super instrument online de editare foto! Nu iti va veni sa crezi cat este de usor sa transformi o poza, sa ii adaugi efecte sau filtre. Pe langa optiunile de baza, cum ar fi redimensionarea, taierea sau rotirea pozei, acest editor are foarte multe efecte super interesante, insa si optiuni de genul eliminarii ridurilor, spray pentru bronz, layere cu text, rame, texturi si chiar teme pe care tu le poti picta.

Cel mai mare atu al acestui editor online este usurinta cu care se utilizeaza!

Te intrebi care e si partea proasta? Ei bine, unele optiuni sunt marcate cu un icon in forma de coroana. Cand vei incerca sa le utilizezi, vei vedea ca pe fotografia ta va aparea o pictograma cu o maimuta, iar cand vei incerca sa aplici efectul vei primi urmatorul mesaj:

 

Poti incepe chiar acum sa utilizezi acest instrument online de editare foto. Nu necesita inregistrare, are o gramada de efecte si de optiuni de editare, insa partea cu perioada gratuita de trial este cam vaga. Nu este mentionat nimic referitor la pret sau cat dureaza aceasta perioada de trial.

[button link="http://www.picmonkey.com/" type="icon" newwindow="yes"] Editeaza poze in PicMonkey [/button]      

2.Pixlr Express

Iti prezint Pixlr Express: unde toate optiunile sunt foarte usor de utilizat datorita interfetei simple si intuitive. Vei incepe prin uploadarea pozei de pe calculator, de la un URL anume sau chiar cu ajutorul camerei web. Poti alege sa creezi un colaj sau sa prelucrezi o singura poza.

Acest editor foto online a mizat pe simplitatea cu care un user aplica efectele unei poze, sau ajusteaza luminozitatea si alte optiuni.

Vei avea 6 categorii de optiuni: Ajustarea, Efecte, Acoperirea, Margini, Stickere si Text. Dupa ce dai click pe oricare dintre aceste categorii vor aparea noi optiuni specifice din care vei putea alege.

Nu exista optiuni premium, nu necesita inregistrare, nu exista perioade trial gratuite sau platite. Este pur si simplu ceea ce ai nevoie cand vrei sa iti editezi pozele. Daca doresti, poti lucra chiar si in full-screen.

[button link="http://pixlr.com/express/" type="icon" newwindow="yes"] Editeaza poze in Pixlr Express[/button]    

Stii si alte editoare foto online? Ti-au placut cele doua editoare gasite de noi?

 
nerezolvat
Sfaturi IT 31 Dec 2012 08:30:30 0 raspunsuri 2413 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.